07 Mayıs 2014 Çarşamba, 15:35
“TARIM ÇALIŞANLARINA HUKUKSUZ ŞEKİLDE GÖREVLENDİRME YAPILMIŞTIR “
Türk Tarım Orman Sen Genel Başkanı Ahmet Demirci, Malatya Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nden 48 kamu çalışanının haksız olarak Malatya merkez ilçe belediyelerinde görevlendirildiğini ve hukuksuzluk yapıldığını ileri sürdü. 
Malatya Gazeteciler Cemiyeti’nde, Türk Tarım Orman Sen Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Ateş, Tarım Orman Sen Malatya Şube Başkanı Cumali Sevim ve Türk Haber Sen Malatya Şube Başkanı Akın Çelik ile birlikte ortak basın açıklaması yapan Türk Tarım Orman Sen Genel Başkanı Ahmet Demirci, Malatya Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nden merkez ilçe belediyeleri Yeşilyurt ve Battalgazi’de görevlendirilen kamu çalışanları konusuna temas etti.
Ahmet Demirci, Malatya’nın Büyükşehir olması nedeniyle, yeni iki merkez ilçe oluşturulması nedeniyle merkez ilçe belediyeleri Yeşilyurt ve Battalgazi’de görevlendirilen 48 kamu çalışanlarının eski görev yerlerine dönmeleri için hukuk mücadelesi başlatacaklarını ifade ederek, görevlendirmelerde yanlı davranıldığını iddia etti.
Uzman ve kariyerleri ile hizmet sürelerine bakılmadan görevlendirilme yapıldığını iddia eden Demirci, özellikle Türk Tarım Orman Sen Malatya Şubesi üyesi çalışanların görevlendirme yapıldığını ileri sürdü.
Konuyu Vali’ye ve Malatya Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü’ne ilettiklerini söyleyen Demirci, Malatya Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü’nün tutumu nedeniyle savcılığa da suç duyurusunda bulunacaklarını kaydetti.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
“TARIM ÇALIŞANLARINA HUKUKSUZ ŞEKİLDE GÖREVLENDİRME YAPILMIŞTIR “