14 Haziran 2014 Cumartesi, 15:42
- EĞİTİMCİ YAZAR SAİT AYTEKİN’İN KİTABINI İMZALADI
Eğitimci Yazar Mehmet Sait Alptekin, kitabını imzaladı. 
Deniz Kitapevi'nde kişisel gelişimle ilgili “ Nöronlar arası yolculuk” isimli kitabını imzalayan Eğitimci Yazar Mehmet Sait Alptekin’in imza gününe çok sayıda davetli katıldı.
Kitap imzalatan ve basın mensuplarına açıklama yapan AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, bu tür eserlerden istifade edilmesini isteyerek, “Sokaklarda maalesef boşluk içerisinde yetişen gençlerimiz, ne olduğu belirsiz bir takım kesimlerin sinsi emellerine alet ediliyorlar. Gençlerimizi bu girdaptan kurtarıp, inançlı kesimin yetiştirilmesi için bu gibi çalışmaların artmasını temenni ediyoruz. Gençlerin inançlı olarak yetişmesi için yapılan çalışmaların hep yanındayız” şeklinde konuştu.
Eğitim Bir Sen Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım ise, “Kişisel gelişimle ilgili konular genelde barı orijinlidir. Batı değerleri ile yazılan eserler bizim yapımıza çok oymuyor. Sait hocamızın yazdığı kitap, inancımıza, kültürümüze ve değerlerimize uygun bir eserdir” ifadelerini kullandı.
Eğitimci Yazar Mehmet Sait Alptekin de, “Genelde insanlar, hayatlarına yatırım yapar. Ev ve araba ve cep telefonu gibi. Bizler ise, en iyi yatırımın insana yapılan yatırım olduğu düsturu ile zihinsel kişisel gelişimle ilgili çalışmalar yapıyoruz” dedi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
- EĞİTİMCİ YAZAR SAİT AYTEKİN’İN KİTABINI İMZALADI