31 Ocak 2014 Cuma, 15:40
- ERKAL, HACI BEKTAŞ VELİ KÜLTÜR VAKFINI ZİYARET ETTİ

Saadet Partisi (SP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Ahmet Münir Erkal, Saadet Partisi (SP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Ahmet Münir Erkal, büyük mutabakatı ve dayanışmayı daha yüksek seviyeye çıkarma arzusu ve kararlılığında olduklarını söyledi.

Erkal, seçim çalışmaları kapsamında Hacı Bektaş Veli Kültür Vakfı Genel Merkezini ziyaret etti. Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk ve partililerle birlikte, Hacı Bektaş Veli Kültür Vakfı Genel Merkezi Başkanı Hasan Meşeli ile bir araya gelen Erkal, “Sayın Başkanımıza iyi dilekleri için teşekkür ediyoruz. Başkanımızın hakkımızdaki değerlendirmelerinin Malatya’mıza hayır ve bereket getirmesini niyaz ediyoruz” dedi.

Sivil toplum kuruluşları, vakıf ve dernekleri çok önemsediklerini ifade eden Erkal, “Hacı Bektaş Veli Kültür Vakfı Genel Merkezi Başkanımız Hasan Meşeli ile Malatya ile ilgili görüş ve düşüncelerini alacağız. Biz bu toprakların çocuklarında ayrım gayrım olmaz dedik. Bunun altını çizdik ve önemli olduğunu vurguladık. Bu toprakların çocukları huzur, kardeşlik, barış ve yardımlaşma içinde kaliteli hayatı, güzel geleceği paylaşmak istemektedirler. Bu iradeyi görmekten büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bizde elimizden geldiği kadar bu büyük mutabakatı, dayanışmayı inşallah geliştirmek ve daha yüksek seviyelere çıkarmak arzu ve kararlılığındayız. Bunu bütün samimiyetimle, siyasi hayatımdaki tecrübeme dayanarak söylüyorum. Bunu popülist bir cümle olarak asla algılamayınız” diye konuştu.

Hacı Bektaş Veli Kültür Vakfı Genel Merkezi Başkanı Hasan Meşeli, Saadet Partisi (SP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Ahmet Münir Erkal’in kendileri ziyaretinden dolayı onur ve mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Sayın Ahmet Münir Erkal Malatya’mızın değerli bir evladıdır. Misyonu ve vizyonu olan ve Malatya’mızda 10 yıl belediye başkanlığı yapan Ahmet Bey, Malatya’da Cumhuriyet tarihinin en uzun belediye başkanlığı görevini yapmıştır. Aynı zamanda 2002 ve 2007 seçimlerinde de milletvekilliği yaparak, TBMM’de Çevre Komisyonu Başkanlığı gibi Türkiye’mize ve parlamentoya değerli hizmetler vermiştir. Ahmet Bey’in Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına adaylığını koyması son derece anlamlıdır. Kendisini tebrik ediyor, başarılar diliyoruz. Bu bir demokrasi yarışıdır. İnşallah başarılı olur” şeklinde konuştu.

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
- ERKAL, HACI BEKTAŞ VELİ KÜLTÜR VAKFINI ZİYARET ETTİ