26 Nisan 2014 Cumartesi, 12:27
23 NİSAN KUTLAMASI NEDENİYLE ÇOCUKLAR 2.ORDU’DA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERE KATILDI
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Malatya 2. Ordu Komutanlığı ile 7’nci Ana Jet Üs Komutanlığı, çocuklara çeşitle ekinlikler düzenledi. 
2. Ordu Komutanlığı tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası etkinlikleri kapsamında; Malatya Garnizonunda ikamet eden ve yaşları 08-14 arasında değişen 37 öğrenci (2 şehit 35 gazi çocuğu), 24 Nisan 2014 Perşembe günü 2’nci Or.K.lığı tarafından organize edilen sosyal faaliyetlere katılmıştır.
Malatya Orduevinde toplu halde yapılan kahvaltıyı müteakip, 2’nci Kara Havacılık Alay Komutanlığı ve 7’nci Ana Jet Üs Komutanlığını gezen öğrenciler, buralarda K.K.K.lığına ait genel maksat helikopterleri ve eğitim uçakları ile Hv.K.K.lığına ait savaş uçaklarını görme ve yetkililerden bilgi alma fırsatı bulmuşlardır.
Planlanan faaliyetin son aşamasında çocuklar, Ordu Karargahında 2’nci Ordu Komutanı Orgeneral Galip Mendi’yi ziyaret etmiştir. Burada Orgeneral Galip Mendi tarafından kabul edilen ve kendilerine günün anısına binaen hediye verilen öğrenciler, çok güzel bir gün geçirdiklerini ifade ederek, saat 17.30 itibarıyla Ordu Komutanlığından ayrılmışlardır” denildi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
23 NİSAN KUTLAMASI NEDENİYLE ÇOCUKLAR 2.ORDU’DA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERE KATILDI