28 Şubat 2017 Salı, 13:21
28 Şubat ile 15 Temmuz darbesi aynı zihniyetin ürünü
28 Şubat ile 15 Temmuz darbesi aynı zihniyetin ürünü
28 Şubat sürecinde başörtülü üniversiteli kız öğrencilerine destek verdiği için idamla yargılanan Malatyalı kanaat önderlerinden Ramazan Keskin, “28 Şubat zihniyeti ile 15 Temmuz zihniyeti ülkemize karşı uluslararası güçler tarafından yerli işbirlikçileri aracılığıyla uygulamaya konulmuş bir darbedir” dedi. 
28 Şubat darbesi mağdurlarından Ramazan Keskin 28 Şubat Post Modern Darbesinin 20’inci yılı nedeniyle bir açıklama yaptı. 28 Şubat’ta karanlık döneminin unutulmaması ve yeni nesillere aktarılması manevi bir sorumluluk olduğunu belirten Kanaat Önderi Keskin, “Bundan 20 yıl önce 28 Şubatı bu halkımıza yaşattılar. Sizlere kısaca şunları hatırlatmak isterim. 28 Şubat zihniyeti ile 15 Temmuz 2016 zihniyeti aynı şeylerdir. Bunlar ülkemize karşı toplumumuza karşı halkımıza karşı uluslararası güçler tarafından yerli işbirlikçileri tarafından tezgahlanmış bir oyundur. 28 Şubat 1997 yılında yapılan “Post Modern Darbe”, Halkımıza reva görülen bir ihanet hareketidir. 28 Şubat, Tarihimizdeki kara bir lekedir. Her 28 Şubat’ta bu karanlık dönemin unutulmaması ve yeni nesillere aktarılması için mutlaka hafızalarımızı tazelemeliyiz. O, günü yaşamış biri olarak, sizlere kısaca bir bilgi sunmak isterim. ABD'nin Siyonist İsrail ile birlikte hazırladıkları meşum bir plandır. 28 Şubat sürecine teslim olmayan ve direnen bütün insanlara selam olsun. 28 Şubat sürecinde Darbecilere teslim olmayan, diz çökmeyen başta Malatyalı kardeşlerime ve Türkiye'mizde direnen tüm İnsanlarımıza selam olsun. 28 Şubatta darbe yapan Zalim ve Hainlerin bir kısmı şimdi Ahrette hesap veriyorlar. Kalanları da ya burada ya da orada hesaba çekileceklerdir. Mazlum halkımıza çektirdikleri acı, işkence ve gözyaşlarının hesabını mutlaka bir gün vereceklerdir. 28 Şubat süreci İslam’a ve Müslümanlara karşı başlatılmış top yekun bir savaştır. 28 Şubatçılar, bu başlattıkları harekete savaş demeye cesaret edemedikleri için bu hareketlerine "demokrasiye balans ayarı" demişlerdi” diye konuştu.
Darbeleri araştırma komisyonu başkanı Nimet Baş’ın Malatya'nın o dönemde pilot bölge seçildiğini ifade ettiğini söyleyen Keskin, “28 Şubat süreci Müslüman halkın inancına karşı yapılmış bir "post modern darbedir. 28 Şubat 1997 yılında dünyaya gelen çocuklar, bu gün 20 yaşına girdiler. 28 Şubat 1997'de 20 yaşında olanlar, bu gün 40 yaşına geldiler. 28 Şubat 1997'de 40 yaşında olanlar, bu gün 60 yaşına girmiş bulunuyorlar. Zalimler ve Hainler asla iflah olmazlar. Zalimler ve Hainler, yaptıklarının bedelini er veya geç ödeyecekler. Şayet bir vesileyle bu dünyada sorgulanıp da hesap sorulmasa dahi, yarın kıyamet gününde Mahkeme-i Kübra da hesaba çekileceklerdir. Ey 28 Şubatçılar! Ne oldu size? Dünyadaki durumunuzu gördük. Ahretteki durumunuzu da göreceğiz, İnşallah. Ey kara ruhlu 28 Şubatçılar, şimdiki durumunuzu beğeniyor musunuz? Hiç Vicdan muhasebesi yaptınız mı? Neyse ilerde yaparsınız. Değerli gençler! Sizler de sizden sonra gelecek olan Nesillere yaşanabilir güzel bir ülke bırakmak için azami gayret göstermelisiniz. 28 Şubat süreci bir daha tekerrür etmemek kaydıyla tarihin çöplüğüne atılmıştır. Bundan böyle bir daha kimse bunu tarihin çöplüğünden çıkarmaya cesaret edemeyecektir. Her türlü gayri meşru oluşumlara karşı direnen ve diz çöküp teslim olmayanları sevgi ve saygıyla bir daha anıyoruz” şeklinde konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
28 Şubat ile 15 Temmuz darbesi aynı zihniyetin ürünü