10 Eylül 2015 Perşembe, 13:29
'3 Köprü Tamamlandı'
'3 Köprü Tamamlandı'

Pütürge ilçesinedeki Tepehan Mahallesi'nde (beldesi) yapılmakta olan 5 köprüden 3'ünün inşaatı tamamlandı, 2 köprünün inşaatı ise devam ediyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada; "Büyükşehir Belediyesi'nin Pütürge genelinde sürdürdüğü çalışmalar kapsamında bu yıl içinde inşaatına başlanan 5 köprüden Taştepe – Korkmazlar ve Yeşildere ile Civan Mahallelerini grup yoluna bağlayacak 3 köprünün inşaatı tamamlandı.   Yapımı tamamlanan köprülerin her iki yanında yol düzenleme ve asfalt çalışmaları ise devam ediyor.  Alireş Çayı üzerine yapılan 2 adet köprü Taştepe ve Korkmazlar Mahallesi ile Yeşildere Mahallesini Tepehan grup yoluna bağlarken; Yeşildere üzerine yapılan köprü ise Civan Mahallesini aynı şekilde Tepehan grup yoluna bağlıyor." denildi. 

"Huri-Yeşildere Mahallesi ile Sezerler- Tepehan bölgesine yapılan köprülerin ise inşaat çalışmaları ise yoğun bir şekilde sürdürülüyor." denilen açıklamada da sonra şu ifadelere yer verildi; "Özellikle kış aylarında ulaşımın çok zor sağlandığı bu bölgede, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan köprüler ulaşımın daha güvenli bir şekilde yapılmasını sağlamış olacak. "

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
'3 Köprü Tamamlandı'