01 Kasım 2014 Cumartesi, 17:13
"3 PUAN ALIP, YOLUMUZA İYİ BİR ŞEKİLDE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ"
Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından 44 Malatyaspor'un kulüp başkan yardımcısı Turgay Rüzgar, Kilis Belediyespor maçından 3 puanla ayrılıp, iyi bir şekilde yollarına devam etmek istediklerini söyledi. 
Adıyamanspor maçında öne geçtikleri halde bariz hatalar yaptıklarını ifade eden Rüzgar, “Hafta sonu bende maçı izledim. Takımımız istediğimiz bir futbol ortaya koydu. Öne de geçti. Skor avantajını elimize aldık. Fakat skoru korumaya yönelik, oyunu soğutmalıydık. Oyunu soğutamadık. Kalemizde ilk golü gördük. Golden sonra takımımızda bir panik havası oluştu. O stresi üstümüzden atmalıydık. Neticesinde 2.golü kalemizde gördük. Maç berabere olduktan sonra bazı riskleri, göze aldık. Şanssız bir maçtı. Son 5 dakika kala, yine net pozisyonlarımız vardı. Kaçan bir penaltı pozisyonumuz var. Neticesinde 1 puana razı olduk. Galip geleceğimiz bir maçı, berabere bitirdik" dedi.

"GALİBİYETLE AYRILACAĞIZ"
Rüzgar, Kilis Belediyespor ile yarın kritik bir karşılaşma oynayacaklarını kaydederek, "Kilis Belediyespor ligin güçlü ekiplerinden birisi. Onlarında ligde iddiası var. Bizimde şampiyonluk hedefimiz var. Zor maç olacak. İki güçlü ekip karşılaşacak. Temennimiz 3 puanla ayrılmak. 3 puan için futbolcularımız elinden geleni yapacaktır. Onlara sonsuz derecede güveniyorum. Bunu başaracak güçteyiz" ifadelerini kullandı.

"AMANİ İÇİN SÖZ ALDIK"
44 Malatyaspor’un Fildişi asıllı oyuncu Amani konusunda milletvekilleri ile görüşme içinde olduklarını dile getiren Rüzgar, “Amani konusunda bekliyoruz. Milletvekillerimizle görüşme içindeyiz. Bize söz verdiler. İnşallah 1 kaç haftaya bu konu çözülecek. Amani’de takımımıza katıldıktan sonra daha güçlenip, yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz" diye konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
"3 PUAN ALIP, YOLUMUZA İYİ BİR ŞEKİLDE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ"