27 Ocak 2014 Pazartesi, 16:23
3 PUANI EŞİME VE ÇOCUKLARIMA ARMAĞAN EDİYORUM
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un futbolcusu Ramazan Kahya, Sarıyer maçında 90+3’te frikikten attığı ve takımına galibiyeti getiren golün içine doğduğunu söyledi. 
Kahya, takımına 3 puan kazandırdığı için mutlu olduğunu belirterek, “Gol attığım frikik pozisyonunda Hüseyin arkadaşım 'ben atayım' dedi. Ben de Hüseyin’e 'duran topları bu maçta çok iyi kullanamadım ama bu pozisyonda içime doğdu gol atacağım' dedim. O da bana bıraktı. Benim adıma ve takımım adına güzel bir gol ve sonrasında 3 puan oldu” dedi.
Sarıyer galibiyetiyle birlikte iyi ve yeni bir başlangıç yaptıklarını hatırlatan Kahya, “Sarıyer maçında iyi mücadele ettik. Belki iyi futbol oynamadık ama baskılı oynadık. Zaten bu ligin kuralı bu. Hatayspor ve Göztepe de puan kaybetti. Biz kendi işimize bakıyoruz. İnşallah kazandığımız sürece mutlu sona ulaşacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.
Kahya, maç sonrası galibiyeti eşi ve çocuklarıyla kutladığını ifade ederek, “Sarıyer maçında aldığımız 3 puanı eşime, çocuklarıma ve taraftarlarımıza armağan ediyorum” diye konuştu.
Ramazan Kahya’nın eşi Çiğdem Kahya’nın sevinçten ağladığı dikkatlerden kaçmadı.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
3 PUANI EŞİME VE ÇOCUKLARIMA ARMAĞAN EDİYORUM