14 Haziran 2014 Cumartesi, 11:45
30 YIL SONRA KARNE DAĞITTI
Malatya’nın Doğanşehir İlçesi’nde 8 bin 200 öğrenci karne heyecanı yaşadı. Doğanşehir Anadolu İHL’de bir ilk yaşandı. Okulun Kurucu Müdürü ve ilk öğretmeni Kazım Işık, 30 yıl sonra öğrencilere karne dağıttı. 
Işık yaptığı konuşmada, ”Doğanşehir’de öylesine kötü bir dönemde bu okulu açtık ki, her gün olaylar oluyor ve insanlar ölüyordu. O dönemlerde Karşıyaka Camiinde ilk olarak eğitime başladık. Daha sonra okulumuzun temelini attık ve yaptık. Ben ve öğrencilerimiz ders dışında amele gibi çalıştılar. Allah herkesten razı olsun, bu gün burada olmak beni eski günlerime götürdü. Mezunlarımız bizim medar-ı iftiharımızdır. Sizlere örnek olmasını dilerim” dedi.
Doğanşehir Anadolu İHL Müdiresi Yüksel Olmuş ise “Okulumuzun ilk müdürü, emektar hocam sizlerin açtığı ve bizlere bıraktığı bu ter temiz bayrağı, gelecek nesillere dalgalandırarak teslim edeceğimizden kuşkunuz olmasın. Bıraktığınız emanetinizin emin ellerde oluğunu görün. Emin olunki bu emanet sağlam ellere teslim olacaktır” ifadelerini kullandı.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
30 YIL SONRA KARNE DAĞITTI