04 Haziran 2015 Perşembe, 16:12
38 YAŞINDAKİ ÖĞRENCİ BÖLÜMÜNÜ BİRİNCİLİKLE BİTİRDİ
Harita ve Kadastro eğitimi amacıyla teknik lise eğitimi almaya başlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi personellerinden evli ve bir çocuk babası Resul Keleş, bölümünü birincilikle bitirdi. 
Hasan Akbudak IMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Harita ve Kadastro Bölümü öğrencilerinin dönem sonu başarı ve performans ödülünü 38 yaşındaki bir öğrenci aldı. Törende konuşan Okul Müdürü Pirvani Temelli, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı ardından okulu başarıyla bitirmenin heyecanını yaşayan öğrencilerin mutluluklarına ortak olmak için bir arada olduklarını söyledi. Hasan Akbudak IMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin birçok alanda derece yaparak başarı gösterdiğinin altını çizen Temelli, “Bu münasebetle bölümü birincilik ile bitirerek mezun olan öğrencimizi tebrik ediyor eğitimdeki bu örnek davranışından dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi.
38 yaşındaki öğrenci Resul Keleş ise, “Gerek iş hayatında, gerek sosyal hayatın içinde olsun, bir şeyleri inanarak samimi olarak yaparsanız, o emeğin karşılığını hem insanların önünde hem de Allah katında kat be kat alırsınız. Buradaki amaç, odaklandığınız hedefin peşini bırakmadan azimle sıkı sıkıya bağlanmak ve sonucunda da istenilen başarıyı elde etmek olmalıdır. Beni bu başarıya layık gören bütün idarecilerime, öğrenci arkadaşlarıma ve aileme sonsuz teşekkürlerimi bir borç bilirim” şeklinde konuştu.
Konuşmalardan sonra 2 dönem bölüm birincisi olan ve okul birincisi olarak mezun olan Resul Keleş'e plaketi Okul Müdürü Pirvani Temelli tarafından takdim edildi. Tören, 38 yaşındaki okul birincisi Resul Keleş'in şiir okumasının ardından ikramlar ile son buldu
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
38 YAŞINDAKİ ÖĞRENCİ BÖLÜMÜNÜ BİRİNCİLİKLE BİTİRDİ