24 Eylül 2014 Çarşamba, 15:27
41 YIL ÖNCE MALATYA’DAN AYRILIP DEV BİR MARKA OLUŞTURDU
Malatya’dan 41 yıl önce ayrılıp dev bir marka oluşturan Karaca ailesi, memleketi Malatya’ya önem vererek, mağazasını yeniledi. 
Malatya Park AVM’deki karaca mağazasının yenilenmesi nedeniyle basına tanıtım yapıldı.
Karaca İcra Kurulu üyesi Sami Hotak, “Türkiye’de 96,yurt dışında 28 mağazamız, bin 100 bayimiz var. Karaca’nın sahipleri Malatyalılar. Bu nedenle Malatya mağazamıza ayrı bir önem veriyoruz. 5 yıl sonra Malatya park AVM'deki mağazamızı yeniledik.
Evlenme dönemindeki, yemek, takımı, çatal ve bıçak hepsi bir arada istiyorlar. Bizler de taleplere karşılık, kampanyalar yapıyoruz”
Malatyalı bir aile olan Karaca, 1973 yılında Arif Karaca tarafından İstanbul Eminönü’nde cam dekor atölyesi olarak faaliyete başladı” ifadelerini kullandı.
“Türk insanının kaliteli bir yemek takımına uygun şartlarda kolayca sahip olabilmesi için araştırmalar yapan Karaca, Fransa’nın Limoges bölgesinden elde edilen en kaliteli kaolin ile önce Fransada bir süre sonrada Tunus’taki fabrikasında porselen üretimine başladı” diyen Hotak, açıklamasını şöyle tamamladı:
“İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Samsun, Trabzon, Konya, Gaziantep, Mersin, Adana, Sakarya, İzmit, Tekirdağ, Denizli, Aydın, Bursa, Malatya, Erzurum, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Diyarbakır, Hatay şehirlerinde büyük ve seckin alışveriş merkezlerinde yer alan konsept mağazaların amacı mutfak gereçleri alışverişini keyifli bir hale dönüştürmektir.
2014 Yılında Reklamcılar Derneği ve Reklam Verenler Derneği nin ortaklaşa düzenlediği Effie ödül töreninde Dayanıklı Tüketim Kategorisinde rakiplerini geride bırakarak Altın Effie nin sahibi olmuştur.
Malatya Park AVM’de yenilenen mağaza konsepti ile hizmete hazır olan Karaca Mağazası, sürekli yenilenen modelleri ve ürün çeşitleri ile Malatya’lılar ile buluşmaya hazır.”
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
41 YIL ÖNCE MALATYA’DAN AYRILIP DEV BİR MARKA OLUŞTURDU