02 Nisan 2015 Perşembe, 15:35
44 MALATYASPOR ALTYAPISINI GÜÇLENDİRİYOR

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından 44 Malatyaspor, altyapısını güçlendirmek için çalışmalara başladı.

BAL Ligi'nde mücadele veren ve Malatya futboluna katkı sağlamayı amaçlayan 44 Malatyaspor, altyapı ve tesis noktasında çalışmalarını hızlandırdı. Yeni bir tesis için proje çalışmalarını hızlandıran sarı kırmızılılar, geleceğe yatırım yapmaya hazırlanıyor.

 

-Futbol akademisi kurulacak-

44 Malatyaspor'da altyapı çalışmalarını yapmak amacıyla futbolcu menajerliği yapan Fatih İlek, altyapı genel koordinatörlüğü görevine getirildi.

Altyapı için çeşitli düşüncelerinin olduğunu ve bunları kısa sürede hayata geçirmek istediklerini kaydeden İlek, "44 Malatyaspor Kulüp Başkanı Müslüm Boztaş ve yönetim kurulu üyeleriyle yapmış olduğumuz toplantıda, altyapıyı güçlendirmek için bir fikir birliğine vardık. 44 Malatyaspor'a gerek tesis gerekse de alt yapı anlamında katkı sağlamak için çalışmaları başladık. En büyük amacımız A takıma katkı sağlamak. Spor okulları, futbol akademisini kuracağız" dedi.

 

"Çalışmalarımızı hızlandırdık"

İlek, gerek 44 Malatyaspor'a gerekse de büyük kulüplerin altyapılarına sporcu kazandırmak istediklerini belirterek, "44 Malatyaspor futbol akademisini kuracağız. Oyuncuları tarayıp, kendi altyapımıza kazandıracağız. Tesis için proje çalışmamız devam ediyor. İlk etapta Süper Lig takımlarının isim haklarını alıp, altyapı için seçme yapacağız. Altyapımıza aldığımız oyuncuların takibini yapacağız. Gerekirse Doğu Anadolu'yu tarayıp, oyuncu arayacağız. Bunlar birden olmuyor. 2-3 yıllık bir proje düşünüp, altyapıda yetişen futbolcuları ilk etapta 44 Malatyaspor'da değerlendireceğiz, daha sonrada profesyonel takımlara göndereceğiz" ifadelerini kullandı./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
44 MALATYASPOR ALTYAPISINI GÜÇLENDİRİYOR