11 Aralık 2014 Perşembe, 13:59
44 MALATYASPOR ÇIKIŞ ARIYOR
Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından 44 Malatyaspor'un teknik direktörü İsmail Tekin, takımla ilgili bir takım radikal kararlar alacağını söyledi. 
Tecrübeli teknik adam, Yeşiltepe Stadı'nda gazetecilere açıklamalarda bulundu. Dersimspor karşısında aldıkları mağlubiyet sonrası radikal kararlar almaya hazırlanan tecrübeli teknik adam, "Ligin ikinci yarısında revizyon olacak" dedi.
"HAYATİ BİR MAÇ OYNADIK"
Tekin, Dersimspor karşısında hayati bir 3 puan kaybettiklerini ifade ederek, "Hayati anlamda bir 3 puan kaybettik. Bu maçı kazanmamız bizim gayet rahatlamamız demekti. Bu maçı alsaydın yüzde 70 şampiyonluk şansımızı artırırdık. Kaybedilmeyecek bir 3 puan kaybettik. Dersimspor ligde iddiası olan bir takım. Pahalı bir takım. Fakat biz her türlü hazırlığımızı yaparak gittik. Maçın ilk 30 dakikalık periyotunda Dersimspor takımının ağırlığı vardı. Ondan sonra geriye kalan 70 dakikalık oyunda 44 Malatyaspor rakibini sahasına hapsetti. 44 Malatyaspor, bu ligde bu kadroyla ligde ne kadar güçlü olduğunu ve neler yapacağını gösterdi. Neye üzülüyorum. Bu maçtan sonra bir karar vermek zorundaydım. İlk yarının bitimine bir hafta kaldı. Şampiyonluk hedefinden kopmadık. 6 puanlık bir fark var. Neyin ne olacağı belli değil. Kilis Belediyespor maçını oynadık. Bu grupta 44 Malatyaspor’dan güçlü bir takım daha yoktur" şeklinde konuştu.
"KAFAMIZDAKİ ÇALIŞMALARI HAYATA GEÇİRECEĞİZ"
Tecrübeli teknik adam, ligin ilk yarısında oynayacakları Adıyaman İl Özel İdarespor maçının ardından ikinci yarı için kafalarındaki düşünceleri hayata geçirmeye başlayacaklarını söyledi.
Ligin ikinci yarısı için revizyon yapacaklarını dile getiren İsmail Tekin, şunları söyledi: "Dersimspor maçı sonrası bir karar almak zorundaydım. İkinci yarı belirli önlemleri alacağız. Bazı bölgelerde değişikliğin olması için doku değişikliği gerek. Alacağım kararlar kafamda az çok netleşti. Yönetim kurulu ile bu konuda bir istişaremiz olmuştu. Önümüzde 1 hafta var. Bu haftayı da tamamlayıp, kafamızdaki çalışmaları hayata geçireceğiz.”
"TRANSFERDE İYİ ADIMLAR ATMALIYIZ"
Tekin, transfer çalışmalarını titizlikle yürüteceklerini belirterek, transferde iyi adımlar atmaları gerektiğini belirtti.
Transfer konusunda yönetimle bir istişare yapacaklarını kaydeden tecrübeli çalıştırıcı, "Takımda belirli bölgelere transfer ihtiyacımız var. Özellikle forvet konusunda. Fakat transfer konusunda çok hassas davranmamız gerek. Kulübümüzün yapısı itibari ile çok dikkat etmemiz lazım. Transferlerin gelip takıma hemen uyum göstermesi lazım. Yanılma şansımız yoktur. Bazı tespitlerimiz var. İkinci planlarımız var. Hatta üçüncü planlarımızda var" diye konuştu.
"3 PUANDAN BAŞKA BİR DÜŞÜNCEMİZ YOK"
Tecrübeli teknik adam, Adıyaman İl Özel İdarespor karşısında 3 puanda başka bir düşüncelerinin olmayacağını ifade etti.
Tekin, ligin ilk yarısını galibiyetle tamamlamak istediklerini kaydederek, "Adıyaman İl Özel İdarespor güçlü bir ekip. Bazı takımlar buraya gelip belirli direncini gösterebiliyor. 44 Malatyaspor’un iddiasını da biliyorlar. Ona göre çalışmalarını yapıyorlar. Bu maçlar daha tehlikeli oluyor. Kaybettiğimiz 3 puanın telafisini yapmak için bu maça farklı bir şekilde hazırlanıyoruz. Bu maçta 3 puandan başka bir düşüncemiz yok" dedi.

11_ARALIK_44_MALATYASPOR_ISMAIL_TEKIN paylaşan: metinkayatv
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
44 MALATYASPOR ÇIKIŞ ARIYOR