02 Aralık 2014 Salı, 16:48
44 MALATYASPOR, DERSİMSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
 Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından 44 Malatyaspor, ligin 12. haftasında deplasmanda Dersimspor ile oynayacakları karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. 
Ligde 20 puanla ikinci sırada yer alan 44 Malatyaspor, Dersimspor maçı hazırlıklarına start verdi. Yeşiltepe Stadı'nda, teknik direktör İsmail Tekin nezaretinde gerçekleştirilen antrenmana bütün futbolcular katıldı.
Antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Dar alanda kısa pas ve top kapma çalışmasıyla devam eden antrenman, istasyon çalışmasının ardından sona erdi.
NASIR: "LİGDEKİ BÜTÜN MAÇLAR ÖNEMLİ"
44 Malatyaspor'un takım kaptanı Cuma Nasır, Pazarcıkspor karşısında aldıkları 3 puan için mutlu olduklarını söyledi.
'Bizim için önemli olan 3 puandı' ifadesini kullanan tecrübeli futbolcu, "Pazarcıkspor karşısına mutlak 3 puan için çıktık. Çok istediğimiz 3 puanı aldık. Takım arkadaşlarımızı ortaya koydukları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.
Ligdeki bütün maçların kendileri için büyük önem taşıdığını dile getiren Nasır, "Ligde galibiyet serisi yakalamak istiyorduk. Son 3 maçımızı kazandık ve iyi bir çıkış yakaladık. İnşallah bunun devamını getirip, hak ettiğimiz yere gelmek istiyoruz" dedi.
Cuma, puan kayıplarını telafi edeceklerini belirterek, şunları söyledi: "Genç bir ekibiz. Sahada istediğimizi yapamadığımız ve puan kaybettiğimiz karşılaşmalarda oldu. Ama lig uzun bir maraton, önümüzde daha çok maç var. Bundan sonraki süreçte alacağımız galibiyetlerle, puan kayıplarını telafi edeceğiz."
Ligdeki bütün maçların kendileri için önemli olduğunu kaydeden tecrübeli futbolcu, "Ligde takım ayrımı yapmıyoruz. Her maç bizim için önemli ve her maça aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Bu hafta Dersimspor ile karşılaşacağız. Bizim için zorlu bir deplasman olacak. Elimizden gelen mücadeleyi sahaya yansıtıp, bu zorlu deplasmandan avantajlı bir sonuçla dönmek istiyoruz" diye konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
44 MALATYASPOR, DERSİMSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI