23 Ağustos 2015 Pazar, 15:52
44 MALATYASPOR DESTEK BEKLİYOR

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından temsilcimiz 44 Malatyaspor’da yeni sezon hazırlıkları Nevşehir’de sürüyor.

Malatya’daki çalışmalarını tamamladıktan sonra Nevşehir’e giden 44 Malatyaspor, teknik direktör İsmail Tekin yönetiminde yoğun bir kamp dönemi geçiriyor. Burada hazırlık maçları oynamayı da planlayan sarı kırmızlı takım, yapacağı transferlerle sezona güçlü girmenin planlarını yapıyor.

44 Malatyaspor kulüp başkanı Müslüm Boztaş, çalışmaların verimli geçtiğini söyledi. Nevşehir kampının kendileri için önemli olduğuna vurgu yapan Boztaş, “Hocamızın gözetiminde kampımız verimli bir şekilde sürüyor. Aramıza yeni katılan arkadaşlarla yoğun bir çalışma gerçekleştiriliyor. Oynayacağımız hazırlık maçlarıyla birlikte daha iyi olacağımızı düşünüyorum. İnşallah istediğimiz transferleri de gerçekleştirirsek yeni sezona bomba gibi girmek istiyoruz” dedi.

44 Malatyaspor’un bir esnaf takımı olduğunu söyleyen Boztaş, “3-4 arkadaşımızla birlikte bu kulübü ayakta tutmaya çalışıyoruz. Mutlaka bilinir ki bir futbol takımı amatör de olsa profesyonel de olsa bu işi maddi anlamda gerçekleştirmek çok zor. Bizimde bu anlamda sıkıntı yaşadığımızı söyleyebilirim. İşadamlarımızın takıma daha duyarlı olmalarını rica ediyoruz. Ne kadar çok destek sağlanırsa o kadar başarı gelecektir kanaatindeyim” diye konuştu.

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
44 MALATYASPOR DESTEK BEKLİYOR