14 Şubat 2014 Cuma, 10:32
44 MALATYASPOR, GÖZÜNÜ LİDERLİĞE DİKTİ
Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Lig takımlarından 44 Malatyaspor, gözünü grup liderliğine dikti.
Ligin 21. haftasını bay geçecek olan 44 Malatyaspor, lider Erzin Belediyespor ile arasındaki puan farkının 1’e düşmesiyle yeniden umutlandı.
Çarşamba günü Erzin Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak olan 44 Malatyaspor, bay haftasını en iyi şekilde değerlendirip, liderliği geri almanın hesaplarını yapıyoruz.
44 Malatyaspor orta saha oyuncusu Sedat Serhat Tataroğlu, Erzin Belediyespor deplasmanından 3 puanla döneceklerini ifade ederek, “Lider olmak bir yandan avantaj olduğu kadar dezavantajları da var. Geriden gelen daha avantajlıdır. Bizde bunun avantajlarını kullanmaya çalışıyoruz. Liderliğimizi bazı sıkıntılardan dolayı birkaç haftalığına devrettik. Bunu en kısa zamanda almayı düşünüyoruz. Çalışmalarımızda o yönde devam ediyor. Bu hafta 3-0 hükmen galip geleceğiz. Bununda avantajını kullanacağız. Allah nasip ederse Hatay’dan 3 puanla dönüp Malatya’mıza 3 lig takımı kazandırmayı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.
Orta saha oyuncusu Okan Yurttaş ise liderliği geri alacaklarını kaydederek, “Rekabet her zaman var. Devre arası bende 44 Malatyaspor’u 3 lige çıkartmak için geldim. Sezonun ilk yarısı Şahinbey karşısında liderliğimizi bıraktık. Şimdide Erzin maçında geri alacağız. Bu hafta bay çekmemiz tabi ki gayet iyi olacak” dedi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
44 MALATYASPOR, GÖZÜNÜ LİDERLİĞE DİKTİ