04 Kasım 2014 Salı, 17:02
44 MALATYASPOR, SURUÇ GENÇLİK SPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
 Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından 44 Malatyaspor, hafta sonu sahasında Şanlıurfa ekibi Suruç Gençlik Spor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına start verdi. 
Ligin 7. haftasında deplasmanda Kilis Belediyespor'a 3-1 yenilerek, büyük bir şok yaşayan 44 Malatyaspor'da moraller bozuldu. Zirvenin 5 puan gerisinde kalan sarı kırmızılı takım, ilerleyen haftalarda puan farkını kapatmanın hesaplarını yapıyor.
Pazar günü sahasında Suruç Gençlik Spor ile kritik bir mücadeleye çıkacak olan 44 Malatyaspor, Yeşiltepe 3 nolu sahada yaptığı antrenmanla hazırlıklara başladı. Teknik direktör İsmail Tekin yönetimindeki antrenmanda futbolcular koşu çalışması yaptı.
BİÇER: "MUTLU SONA ULAŞMAK İSTİYORUZ"
44 Malatyaspor'un kalecisi Önder Biçer, ligde seri yakalayıp, sezon sonunda mutlu sona ulaşmak istediklerini söyledi.
Kilis Belediyespor karşısında aldıkları mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını ifade eden Biçer, "Bizim için iyi olmayan bir sonuç. Özellikle hedefimiz olması açısından kötü bir sonuç oldu. Ama önümüzde uzun bir maraton bulunuyor. Oynanamamış 17 hafta ve alınmamış 51 puan var. Bu puanları almak için mücadele edeceğiz. Malatya ve 44 Malatyaspor'a yakışır bir şekilde mücadelemizi verip, inşallah sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz" dedi.
Önder, hafta sonu sahalarında Suruç Gençlik Spor ile önemli bir karşılaşma oynayacaklarını belirterek, "Rakibin durumu bizi ilgilendirmiyor. Sonuçta içeride oynayacağız. Kaybetmememiz gereken bir maç. Şampiyon olmak istiyorsak, bu saatten sonra kayıp vermememiz gerekiyor" diye konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
44 MALATYASPOR, SURUÇ GENÇLİK SPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI