28 Ekim 2014 Salı, 18:45
44 MALATYASPOR'DA, KİLİS BELEDİYESPOR MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI
Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından 44 Malatyaspor'da, Kilis Belediyespor maçı hazırlıkları başladı. 
Kilis Belediyespor maçının hazırlıklarının startını Yeşiltepe 3 nolu sahada veren 44 Malatyaspor’da, teknik ekip ve futbolcuların morallerin bozuk olduğu gözlendi. İdman öncesi saha ortasında bir süre futbolcularıyla görüşen 44 Malatyaspor teknik direktörü İsmail Tekin, teknik ve taktik idmanının startını verdi.
LEVENT: "KREDİMİZ KALMADI"
44 Malatyaspor'un defans oyuncusu Erkan Levent, puan kaybetme lükslerinin kalmadığını ifade ederek, Kilis Belediyespor karşılaşmasıyla birlikte çıkışa geçmek istediklerini belirtti.
Adıyamanspor karşısında kaybedilen 2 puanın takımda moralleri en düşük seviyeye ulaştırdığını belirten Levent, “ Kendi sahamızda kazanacağımız bir maçtı. Ama 1 puan aldık. Takımda moraller çok düştü. 3 puanı hak ettik. Kazanmamız gereken bir maçtı. Futbolu biz oynadık puanı onlar aldı. 2-1 olduktan sonra bizde bir tedirginlik oldu. Ali Şimşek’in bir sakatlığı vardı. Yerden kalkamadı. İkinci golü yedik. Son dakikalarda penaltı kaçırdık. Kazanacağımız bir maçta 1 puan aldığımız için üzgünüm" ifadelerini kullandı.
Kilis Belediyespor ile zorlu bir maç olacağına da değinen Levent, “Adıyamanspor maçını geride bıraktık. Önümüzde Kilis Belediyespor maçı var. Zor maç olacak. Sahaya 3 puan için çıkacağız. Biz iyi takımız. Hocamızın canı çok sıkıldı. İnşallah deplasmanda 3 puan ile döner, 3 puanı da hocamıza hediye ederiz" şeklinde konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
44 MALATYASPOR'DA, KİLİS BELEDİYESPOR MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI