19 Aralık 2014 Cuma, 16:46
44 MALATYASPOR'UN BAŞKAN YARDIMCISI TURGAY RÜZGAR:
Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından 44 Malatyaspor'un kulüp başkan yardımcısı Turgay Rüzgar, sezonu şampiyon tamamlayacaklarına inandıklarını ifade ederek, "İkinci yarıya güçlü bir kadroyla başlayıp, sezon sonunda mutlu sona ulaşacağız" dedi. 
Rüzgar, devre arasında takıma yapacakları takviyeyle, şampiyonluğa ulaşacaklarını dile getirdi. Devre arasında transfer yapacaklarını dile getiren Rüzgar, "Teknik Direktörümüz ile bir görüşmemiz oldu. Takımda bazı bölgelere transfer takviyemiz olacak. Bu transferlerden biri forvete diğeri de sağ kanat bölgesine olacak. 2 ya da 3 tane iyi bir transfer gerçekleştireceğiz. İnşallah o transferimizi gerçekleştirip yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz" şeklinde konuştu.
"AMANİ İÇİN SÖZ ALDIK"
44 Malatyaspor’un Fildişi asıllı oyuncu Amani konusunda milletvekilleri ile görüşme içinde olduklarını dile getiren Rüzgar, “Amani konusunda bekliyoruz. Milletvekillerimizle görüşme içindeyiz. Bize söz verdiler. İnşallah bu sorun çözülecek. Amani’de takımımıza katıldıktan sonra daha güçlenip, yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz" diye konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
44 MALATYASPOR'UN BAŞKAN YARDIMCISI TURGAY RÜZGAR: