02 Ocak 2015 Cuma, 15:04
44 MALATYASPOR'UN FORVET OYUNCUSU ERAY BABA:
 Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından 44 Malatyaspor'un forvet oyuncusu Eray Baba, ligin ikinci yarısında da gollerine devam edeceğini söyledi. 
İkinci yarı çalışmalarının devam ettiğine değinen 44 Malatyaspor’un genç forvet oyuncusu, “İkinci yarı hazırlıkları devam ediyor. Fizik anlamında iyi bir seviyeye geldik. Güç anlamında da şuanda iyiyiz. Bu sahaya yansıyacaktır mutlaka. Çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. İkinci yarı hazırlıklarına böyle devam edersek, güzel günler bizi bekliyor" dedi.
Baba, ikinci yarıda da goller atıp, takımına katkı sağlamak istediğini belirterek, "Hocamız bana güveniyor. İlk yarıda bazı maçlarda görev aldım sadece. Buda hocamızın takdiridir. Fizik anlamda yetersiz olduğumu söyledi. Evet. Fizik anlamında biraz güçsüzüm. İkinci yarı hazırlıklarımızda da, çok çalışıyorum. Daha da çok çalışacağım. İnşallah hocamızın istediği seviyeye gelirim. İstediği seviyeye gelirsem, forma şansı doğacağına inanıyorum. Hocamız ilk yarıda bana görev verdiği zamanda, sahaya çıkıp gollerimi attım. İkinci yarıda gollerime devam etmek istiyorum. İkinci yarı hocamız forma verirse sahaya çıkıp, elimden geleni yapacağım. Takdir hocamızın tabi ki. İkinci yarı başka bir Eray Baba, izlettirmek istiyorum" ifadelerini kullandı.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
44 MALATYASPOR'UN FORVET OYUNCUSU ERAY BABA: