21 Eylül 2017 Perşembe, 00:03
5'inci Kattan Düşen Çocuk Ağır Yaralandı
 Malatya’da 5’inci kattan yere düşen Afganistan uyruklu 5 yaşındaki çocuk ağır yaralandı. Olayın anne tarafından gerçekleştirildiği iddiası üzerine polis genç anneyi gözaltına aldı. 
Olay, Akpınar Mahallesi Sarıoğlu Sokak'ta yaşandı. Bir apartmanın 5’inci katındaki evin camından park halindeki aracın üzerine düşen 5 yaşındaki Afganistan uyruklu Zehra Azizi ağır yaralandı. Bu sırada camdan genç annenin de aşağı atlamak istemesi üzerine kısa süreli panik yaşandı. Genç anne camdan içeri doğru çekilirken ağır yaralanan çocuk olay yerine gelen ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Durumu kritik olan çocuk yoğun bakıma alınırken olay yerine gelen ekipler bazı görgü tanıklarının da ifadeleri üzerine 25 yaşındaki anne Şerife Azizi’yi gözaltına aldı. Psikolojik rahatsızlığı olduğu iddia edilen anne Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülürken polis görgü tanıkları ile olay yerini gören güvenlik kamerası kayıtlarını da inceledi.
Resmi kaynaklardan olayın nedeni ile ilgili henüz açıklama yapılmazken, polis olayı ilk etapta yüksekten düşme olarak değerlendiriyor. Ancak yapılacak soruşturma sonrasında olayın netlik kazanacağı belirtildi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
5'inci Kattan Düşen Çocuk Ağır Yaralandı