10 Nisan 2015 Cuma, 13:01
ABBD’den Gözde Sağlık Grubuna Başarı Ödülü

Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesinin 10. Kuruluş Yıl Dönümü anısına Gözde Sağlık Grubu adına Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim karaman ‘a Başarı Ödülü verildi.

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, " Gözde Sağlık Grubu  Malatya’da çok ciddi yatırımlar yaparak , Malatya’nın Bölgenin ve Türkiye’nin Sağlık Merkezi olma yoluna önemli mihenk taşlarından biri olmuştur. Sağlık sektöründe büyük yatırımlar yaparak Malatya ekonomisine çok ciddi bir katma değer katan Gözde Grubu aynı zamanda Malatya ekonomisinin önemli lokomotiflerinden biridir. Kendi ilinde kazandığını tekrar yatırıma dönüştüren Gözde Sağlık Grubunu kutluyor , tüm Malatya’lı iş adamlarına ve yatırımcılara örnek olmasını diliyorum diyerek Gözde  Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim Karaman’a Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesinin 10. Kuruluş Yıl Dönümü anısına “Başarı Ödülünü” verdi. Gözde Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim Karaman ise, " Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesinin 10. Kuruluş Yıl Dönümü kutlayarak sözüme başlamak istiyorum. Biz kurulduğumuz günden bu güne kadar basın ile hep istişare içerisinde olduk. Bu yola çıktığımızdan beri Basınımızın  bizlere çok büyük destekler verdi yol göstericiliği oldu. Bizlerde elimizden geldiği kadar Basınımızın her kesimine destek olmaya çalıştık. Bizlerin Başarısı Malatya’nın başarısı demektir. Ben bu konuda bizleri seviyeli bir şekilde eleştiren ve destekleyen basınımıza çok teşekkür ediyorum.

Gözde  Sağlık Grubu olarak  son 10 yıldır vergi rekortmenliğinin ilk sıralarını kimseye vermeyen ve son 5 yıldır da sürekli olarak birinci olan bir kurumun başında olmak ayrıca beni ve ekibimizi çok memnun etmiştir.  Siz Anadolu Basın Birliği Yönetiminin ve Başkanımızın buraya kadar teşrif etmesi bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Kendilerine ve siz değerli yönetimine çok teşekkür ediyorum.

Memleketimiz için Yaptığımız bu üstün gayretli çalışmanın bizlere başarıyı getirmesi ve takdir edilmesi , verdiğimiz vergilerin yerine gittiğini yerinde kullanıldığını görmek ve yaptığımız güzelliklerin de takdir edildiğini görmek bizleri çok gururlandırmıştır. Bu anlamda Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesi Başkanı Zeki Dağ ve Yönetimine buraya kadar zahmet edip geldikleri için çok teşekkür ediyorum. Bizleri unutmayıp yaptığımız güzelliklerin farkında oldukları için şahsım İbrahim Karaman ve   Gözde Sağlık Grubu’nun her bireyi adına  Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesinin 10. Kuruluş Yıl Dönümü kutluyorum" şeklinde konuştu.

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
ABBD’den Gözde Sağlık Grubuna Başarı Ödülü