28 Temmuz 2014 Pazartesi, 13:36
"ADALETİ, BARIŞI, KARDEŞLİK VE HOŞGÖRÜYÜ HAKİM KILMAK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM ETMELİYİZ"
AK Parti Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkci, "Adaleti, barışı, kardeşlik ve hoşgörüyü hakim kılmak için çalışmalarımıza devam etmeliyiz" dedi. 
Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Tüfenkci, "Biz ülkemizde huzur içinde bu sevinci yaşarken bayramda mahzun kalan, bayramın coşkusunu yaşayamayanları unutmayalım. Elimizle, dilimizle, gönlümüzle muhabbeti, kardeşliği bölgemize ve dünyaya yayalım" ifadelerini kullandı.
Özümüz, acımız, sevincimiz, bayramımız bir diyen Tüfenkci, ‘’Her türlü dayanışma ve yüce duygunun tezahür ettiği, sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, dargınların barıştığı, kucaklaşmanın yaşandığı bir Ramazan Bayramına daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gönüllerimiz bir yandan bayram coşkusuyla dolarken, diğer yandan dünya üzerinde bayrama buruk gönüllerle giren insanların hüzün ve acılarını da yüreklerimizde taşıyoruz. Özellikle Gazze’de ve Doğu Türkistan’da kardeşlerimizin yaşadığı acı millet olarak hepimizi derinden üzmektedir. Türkiye’nin, tarihten gelen sorumluluğuyla, dünyanın kriz bölgelerindeki halklara şefkat elini uzatmaya ve dünyanın vicdanı olmaya devam edecek’’ şeklinde konuştu.
Tüfenkci, "Adaleti, barışı, kardeşlik ve hoşgörüyü hakim kılmak için çalışmalarımıza devam etmeliyiz. Demokrasiyi, insan hak ve hürriyetlerini, evrensel değerleri, hukukun üstünlüğünü, bu ülkenin tartışılmaz, değişmez değerleri haline getirmek için kararlı adımlar atmaya devam ederek geleceğe çok daha güçlü, çok daha emin adımlarla yürümeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı'nın ülkemize, bölgemize ve tüm dünyaya birlik, beraberlik, sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diler, tüm vatandaşlarımızın, çocuklarımızın, yaşlılarımızın, Filistinli, Doğu Türkistanlı kardeşlerimizin ve İslam Dünyası’nın mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ederim’’ diye konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
"ADALETİ, BARIŞI, KARDEŞLİK VE HOŞGÖRÜYÜ HAKİM KILMAK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM ETMELİYİZ"