21 Mayıs 2015 Perşembe, 17:13
ADİL GEVREK'İN KARARI BEKLENİYOR

Yeni Malatyaspor'da gözler kulüp başkanı Adil Gevrek'in vereceği son karara çevrildi.

Salı günü Malatya İnönü Stadyumunda şampiyonluk kupasını Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’in elinden alan Yeni Malatyaspor, yaşadığı bu sevincin ardından tamamıyla kongreye odaklandı.

Yapılacak olan kongrede adaylık konusunda henüz kararını vermeyen kulüp başkanı Adil Gevrek, 31 Mayıs’a kadar son kararını vermiş olacak.

Gevrek’in önümüzdeki sezonun ekonomik yapısını incelediğinde ciddi bir tabloyla karşılaştığı ve bunun için ciddi bir yönetim kurulunun oluşturulması gerektiğini belirttiği öğrenildi. Geçen sezon sadece Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin desteğini gören Yeni Malatyaspor, önümüzdeki sezon işadamlarının da takıma destek vermesini istiyor.

Her fırsatta takımın en büyük destekçisinin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır olduğuna vurgu yapan Gevrek, gelecek yıl bunun geniş bir yelpazeye yayılması gerektiği düşüncesinde. Bu ihtimalin oluşması durumda göreve devam edecek olan Adil Gevrek, aksi bir durumda ise göreve devam etmeyecek.

Adil Gevrek devam etme kararını verdiği takdirde ilk iş olarak teknik direktör Feyyaz Uçar ile bir görüşme gerçekleştirecek. Gevrek ve yönetiminin amacı takımı şampiyon yapıp PTT 1.Lige çıkartan Feyyaz Uçar ile yola devam etme yönünde olduğu tahmin ediliyor.

Teknik direktör sorununu hallettikten sonra takımda kalacak ve gidecek oyuncuları belirleyecek olan yönetim, en 10 futbolcuyu yeni sezonda kadrosunda tutacak. Daha isabetli transferlerle de kadro güçlendirilmeye çalışılacak./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
ADİL GEVREK'İN KARARI BEKLENİYOR