24 Mayıs 2015 Pazar, 13:54
'AHDE VEFA BORCUMUZU ÖDEMİŞ OLURUZ'

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanlığına aday olmaya hazırlanan iş adamı Mehmet Akman, "Ben Doğduğum ve büyüdüğüm yeri çok seviyorum.Doğduğum kente Ahde Vefa borcumu da ödemiş olacağımızı düşünüyorum" dedi.

Yeni Malatyaspor'da kongre süreci öncesi hareketli günler yaşanıyor. Süper Lig ekibi Eskişehirspor'da bir dönem kulüp ikinci başkanı olarak görev yapan Akman, Yeni Malatyaspor'un yönetimine aday olmaya hazırlanıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Akman, "Elbette bir Malatyalı olarak kentimizin profesyonel tek takımına hizmet etmemiz beni mutlu edecektir.Yıllardır futbolun bir çok kategorilerinde bulundum. En son Eskişehirspor'da başkan yardımcılığı görevinden ayrıldım.Başkan olmam için yapılan teklifler var ve kongrede başkan adayı idim. Fakat doğduğum yerden gelen teklife yok diyemedim. Şuanda elbette ki gelişmelere bakarak değerlendirme yapacağız. Bir daha doğduğum yere hizmet etme noktasında edeceğim mücadele ve vereceğim emek az olur diye düşünüyorum. Malatya her şeyin en iyisine layık diye düşünüyorum. Bugüne kadar edindiğimiz bilgi ve birikimimizi buraya harcayacağız. Bunu yaparken de en iyisini yaparak Malatya'yı hak ettiği yere Süper lige taşıma mücadelesi vereceğiz. Artık Bir Türkiye, Malatya'yı konuşacak. Buda tüm Malatya'nın takımının etrafında kenetlenmesi ile olacak inşallah başarıya giden yolda hep birlikte zorlukları aşıp başarılı olacağız" dedi./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
'AHDE VEFA BORCUMUZU ÖDEMİŞ OLURUZ'