10 Nisan 2015 Cuma, 13:40
AHMET ÇAKIR: “PROJELERİ DÖRT YILDA BİTİRECEĞİZ”
 Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Erten Mumcu ve beraberindekiler Doğanşehir’i ziyaret ettiler. Ziyarette konuşan Başkan Çakır, “Zamanımız yok,4 yılda birçok kalıcı hizmet bitmelidir” dedi. 
İlk olarak Doğanşehir Sanayi Sitesi’ni gezerek, Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Ormancı’dan çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Çakır, daha sonra Doğanşehir Belediyesi’ne geçti. Belediye Meclis Salonu’nda, Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük tarafından karşılanan Ahmet Çakır, ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Başkan Vahap Küçük, Doğanşehir’in şanına yakışır projeler üretmeye çalıştıklarını ifade etti. Küçük, “Doğanşehir Belediyesi’ni, halkın içinde yaşamaktan haz duyduğu, sosyal ve kültürel hayatı olan, yüksek şehircilik bilinci ile örnek bir ilçe yapmayı hedefliyoruz” dedi.
“TÜM PROJELERİ BİTİRMEMİZ LAZIM”
Daha sonra Doğanşehir’in projeleri ile ilgili bir sunum yapıldı. Sunumdan sonra konuşan Başkan Ahmet Çakır ise şunları kaydetti:
“Doğanşehir’de ilçe parkı projesi, içme suyu ile birlikte kanalizasyon projelerinin yapılması, kültür sitesinin yapımı ve bunların içine koyacağımız birimlerin tasnifi yapılacak. Ayrıca bu projelerin içine sinema koymayı da düşünüyoruz. İçme suyu ve kanalizasyon konularında 11 ilçemizde sıkıntılar var. Bu 11 ilçemizde arıtma tesisi yok, bu sorunu yakınla ortadan kaldıracağız. Önümüzde fazla zamanımız yok, dört yılımız var. Bu zaman içerisinde tüm projeleri bitirmemiz lazım, iki yılda alt yapıyı ve diğer düzenlemeleri bitirmemiz gerekiyor. Dört yılın sonunda ise hedefimizi şaşırmadan bitirmeyi planlıyoruz.”
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük ve beraberindeki heyet, daha sonra Fındık Mahallesi’ni ziyaret etti. Yapılması düşünülen projeler ile ilgili mahalle muhtarı ve mahallelilerin fikirlerini alan Çakır, yapılması planlanan projeleri anlattı. Doğanşehir’e gelen heyet daha sonra ilçeden ayırdı.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
AHMET ÇAKIR: “PROJELERİ DÖRT YILDA BİTİRECEĞİZ”