22 Nisan 2020 Çarşamba, 15:38
AHMET ÇAKIR'IN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI
AHMET ÇAKIR'IN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Türkiye Büyük Millet Meclisi, ülkemizin vicdanını ve aklını temsil etmektedir. Yüce Meclisimiz, geçmişte nasıl ki bu ülkenin istiklalini sağlamış ve istikbalini yeşertmişse bugünden sonra da milletimizin en büyük umut kaynağı olarak yarınlarımızı parlak kılmaya ve güçlendirmeye devam edecektir.

23 Nisan; milletimizin bağımsız yaşama azminin tescillendiği bir gün olmasının yanı sıra dünya çocuklarına armağan edilen ilk ve tek çocuk bayramı olması dolayısıyla da benzersiz bir gün olarak tarihteki yerini almıştır. 

Değerli Çocuklar; tüm dünyayı ve Ülkemizi etkileyen  COVİD 19 salgınını en kısa zamanda atlatacağız inşallah. Bu zaman zarfında göstereceğimiz bu zorlu mücadele ki, özveri, sabır ve hassasiyetinizden dolayı teşekkür ederim. Hepinize ailenizle, sevdiklerinizle birlikte sağlıklı mutlu günler dilerim.

Bu vesileyle; Bizlerin hayatları ve huzuru için kendi hayatlarını riske atan başta Sağlık Bakanlığımız ve  Sağlık Personellerine, Güvenlik Güçlerine ve  emeği geçen tüm kamu ve özel sektördeki görevlilere şükranlarımı iletiyor,  hayatını kaybeden tüm  görevlilerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, hastalarımıza şifa, ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, Vatanı ve Milleti uğruna canlarını feda eden   tüm şehit ve gazilerimizi saygı, şükran ve minnetle anıyor; masumiyetiyle dünyamızı güzelleştirip zenginleştiren tüm çocuklarımızın 23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

 
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
AHMET ÇAKIR'IN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI