17 Şubat 2014 Pazartesi, 15:14
AK PARTİ, DOĞANŞEHİR’DE SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ
AK Parti, Malatya’nın Doğanşehir ilçesindeki seçim çalışmalarına hız verdi.
AK Parti’nin Doğanşehir Belediye Başkanlığı adayı Vahap Küçük, yanında parti teşkilatı ve belediye encümenlerini de alarak, belde ve köy ziyaretleri gerçekleştirdi.
Sürgü’ye giden Küçük ve partililer, yolda sık sık vatandaşlar tarafından durduruldu. Vahap Küçük, yolda durup vatandaşlara teşekkür etti. Küçük, Sürgü’de esnaf ziyareti gerçekleştirerek kendisini karşılayan vatandaşlara teşekkür etti.
Vahap Küçük, “Malatya’nın büyükşehir olmasıyla beldeler kaldırıldı ve Sürgü artık Doğanşehir’in bir mahallesidir. Hizmetimiz daha iyi olacak. Bilhassa ben gençlerimizin iş ihtiyaçlarını gidermek için varım. Her türlü imkanı kullanacağım ve gençlerimizi çalıştıracak güzel projelerimiz var. Sizlere söz veriyorum, Sürgü hak ettiği hizmeti alacak. Gerekirse buraya da bir atölye kuracağız. Burası turistik beldemizdir. Gerekeni yapacağıma söz veriyorum” ifadelerini kullandı.
Vahap Küçük, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Murat Kavuncuoğlu, Erkenek Belediye Başkanı Mehmet Bayram ile birlikte Sürgü’den ayrılarak Erkenek’te taziye ziyaretinde bulundu.
Küçük’ün ziyaretlerine; Söğüt, Gövdeli, Kurucaova ve Polat Belediye Başkanları, belediye encümenleri, parti teşkilatı ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
AK PARTİ, DOĞANŞEHİR’DE SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ