10 Şubat 2014 Pazartesi, 16:39
AK PARTİ HEYETİ, BEYDAĞI BELDESİ’Nİ ZİYARET ETTİ
Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Ahmet Çakır, “Şehrin kuzeyinden güneyine, doğusundan batısına her yerine hizmet yaptık” dedi.
Ahmet Çakır; AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder ile Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkanlığı adayı Selahattin Gürkan ile birlikte Beydağı Beldesi’ni ziyaret etti.
AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, insanları mutlu etmek ve doğru hizmetleri yapmayı kendilerine görev edindiklerini belirterek, “Biz hiçbir zaman için bir kesimin, marjinal grubun üyesi olmadık. Biz statükodan yana olmadık” dedi.
Vesayete ‘hayır’ dediklerini ifade eden Milletvekili Şahin, “İnsanlarının giyimine, kuşamına, düşüncesine, hayat tarzına, inancına müdahale eden bir anlayıştan gelmiyoruz. Biz özgürlüklerden yanayız. İnsan haklarından yanayız. Biz insanı insan gibi kabul eden, insanı yaşatıp devleti yücelten bir anlayıştan geldik. Alevi’si de bizim, Sünni’si de bizim. Hepsi bizim hiçbirini diğerinden farklı kılmadık. Bunu biz icraatlarımızla gösterdik. Alevi kardeşlerim bana oy verir vermez, Sünni kardeşlerim bana oy verir vermez. Biz onların oylarını almak için buralara gelmedik. Biz doğru bildiğimiz çalışmaları, insanlara ulaştırmanın gayreti içerisinde olduk” şeklinde konuştu.  
“76 MİLYONLA BİR VE BERABERİZ”
AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder ise 76 milyonla bir ve beraber olduklarını ifade ederek, “Biz 76 milyonla bir ve beraberiz. Tüm çalışmalarımızı bu bağlam üzerine yürütmeye çalıştık ve çalışıyoruz. Hepinizin bildiği gibi Malatya'mız Büyükşehir oldu. Şuan sizlerden gelip oy isteyen bazı kesimler Malatya'mızın Büyükşehir olmaması için ellerinden gelen gayreti, çabayı sarf ettiler” diye konuştu.  
“ADİL BİR ŞEKİLDE ŞEHRİ KALKINDIRDIK”
Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Ahmet Çakır, görevde bulundukları 5 yıllık süreçte Malatya’nın her noktasına hizmet götürdüklerini dile getirdi.
Çakır, büyükşehir olan Malatya için büyük ve ciddi projelerinin olduğuna değinerek, “Bir takım muhalifler oldu. Ben aslında beklerdim ki muhalefet çok daha ilerisini istesin yani Büyükşehir Yasasının içerisinde yerinden yönetilmesine dair daha ileriyi gören bir anlayışla yerinden yönetimin daha da güçlenmesine yönelik bunun içerisini doldurması talep edilmeliydi. Ama büyükşehir'e aslında karşı çıkıldı. Gerçekten biz Büyükşehir olma noktasında çok geç kaldık. 20 yıl önce Büyükşehir olsaydık Malatya'nın her tarafı; sanayisiyle, kalkınmasıyla, ekonomisiyle çok farklı bir şehir olurdu. Erkenden Büyükşehir olsaydık tüm Türkiye'de marka şehir olurduk. Ama çok geç kalmadık bu beş yıllık kalkınma temposunu sürdürdüğümüz müddetçe bu beş yıl şehri yatırım ve hizmet üssü hale getireceğiz” açıklamasını yaptı.  
“BİZİM HİZMET ANLAYIŞIMIZ GÜNEŞ GİBİDİR”
Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkanlığı adayı Selahattin Gürkan da hizmet anlayışında her zaman adil olduklarını ifade ederek, “Biz hizmette adil ve adaleti esas alan anlayış içerisindeyiz. Bizim hizmet anlayışımız güneş gibidir. Güneşe gözünü yummayan, perdesini kapatmayan herkes güneşin ışığında adil ve adaletli ışığı alırlarsa bizim hizmet anlayışımızda ki temel esprimizde budur. Bizim hizmet anlayışımız gökyüzünü şemsiye olarak kabul edip orası kadar berrak ve adil olacaktır” ifadelerini kullandı.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
AK PARTİ HEYETİ, BEYDAĞI BELDESİ’Nİ ZİYARET ETTİ