06 Şubat 2014 Perşembe, 16:10
AK PARTİ HEYETİ, TOPTANCILAR SİTESİ ESNAFIYLA BULUŞTU
Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkçi, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hakan Kahtalı ile birlikte Malatya Toptancılar Sitesi’ni ziyaret ederek, esnafla bir araya geldi.
Malatya Belediye Başkan Ahmet Çakır, Malatya’nın gelişmesinde ticaret ve ekonominin çok önemli olduğuna vurgu yaparak, “Bir şehrin gelişmesinin temel dinamiklerinden bir tanesi ekonomidir oradaki ticari hayattır. Esnafımız ne kadar güçlü olursa sektörel bazda kendilerini geliştirebilecek alanlara taşınırlarsa o sektörde büyümenin ve bölgeye hitap etmenin önü açılmış olur. Bu vesileyle de esnafımızla her zaman bir görüş alışverişi içinde olmamız gerekiyor” dedi.
“Esnaf gruplarının yapılanması şehirciliği de etkiliyor” diyen Başkan Ahmet Çakır, konuşmasını şöyle tamamladı:
“Büyükşehir ile birlikte alanlarda genişleyecek. Birçok yerin merkeze bağlanması bu tür yapılanmaların önünü açmış olacak önümüzde ki süreçte bu konularla ilgili projeler hazırlayacağız.”
Toptancılar Sitesi Başkanı İlyas Karaca ise Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Ahmet Çakır’a 30 Mart yerel seçim sürecinde destek olacaklarını ifade etti.
Karaca, “Bugüne kadar çok güzel hizmetler yapıldı. Bundan sonra Ahmet Çakır Başkanımızın çok daha iyi hizmetler yapacağınıza inanıyoruz ve her zaman yanınızdayız” ifadelerini kullandı.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
AK PARTİ HEYETİ, TOPTANCILAR SİTESİ ESNAFIYLA BULUŞTU