27 Şubat 2014 Perşembe, 17:01
AK PARTİ HEYETİ YAVUZ SELİM MAHALLESİ’NDE SEÇİM ÇALIŞMASI YAPTI
 Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Ahmet Çakır, Malatya’nın 5 yıllık sürede bölgenin cazibe merkezi haline dönüştüğünü kaydederek, büyükşehirle birlikte şehrin gelişimini bütün hızıyla sürdüreceğini söyledi.
Yerel seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Malatya İl Teşkilatı, TOKİ bölgesi Yavuz Selim Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Yoğun bir kalabalığın katıldığı mahalle toplantısında, Malatya Belediyesi’nin yaptığı hizmetler sine vizyondan gösterildi.  
“SOSYAL KONUTLARLA VATANDAŞIMIZ RAHAT BİR NEFES ALDI”
Mahalle toplantısında konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, 10 bin konut yaptıklarını kaydederek, çorak arazilerde yapılan konutların şehrin en görkemli semti haline geldiğini söyledi.
Şahin, AK Parti’yle birlikte sosyal devlet olmanın gereklerinin de ortaya konulduğuna dikkat çekerek, “Başbakanımız, engelli vatandaşlarımızı, yaşlılarımızı sahiplenen bir devlet anlayışı ortaya koydu. Sosyal devlet olmanın gereklerini ilk kez AK Parti dönemlerinde gördük” ifadesini kullandı.
Milli gelirin 11 yılda önemli bir artış gösterdiğini kaydeden Şahin, “İktidara geldiğimizde milli gelir 230 milyar dolar civarındaydı. Ama bu 11 yıllık dönem içerisinde 750 milyar dolara çıktı. Kaçak ve hortumları kestikten sonra bu paralar, vatandaşlarımızın hizmetine kanalize edildi” diye konuştu.
Şahin, büyükşehrin birçok avantajı da beraberinde getirdiğine değinerek, “Malatya büyükşehir statüsüne kavuştu. Büyükşehirle birlikte inşallah yerel hizmetler, genel hizmetler kadar daha sağlıklı ve süratli bir şekilde insanlarımızla buluşacak” dedi.  
“TAKIMIMIZLA BİRLİKTE GÜZEL PROJELER ÜRETTİK”
Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, milletin kendisine hizmet edene sandıkta sahip çıktığını söyledi.
Çakır, milletin desteğiyle AK Parti’nin her dönem oylarını artırarak bugünlere geldiğini dile getirdi.
Hizmetlere karşı atılan çamurların millet nezdinde prim yapmadığını ifade eden Çakır, “Kimse çamur atarak, yapılan hizmetleri görmezden gelip, yok sayamaz. Göreve geldiğimiz günden itibaren takımımızı kurduk ve yoğun bir proje çalışmasına başladık. Öncelikle proje birimimizi oluşturduk. Her alanda takımlarımızı kurduk ve güzel projeler ürettik” şeklinde konuştu  
“EFENDİ OLMAYA DEĞİL, HİZMETKAR OLMAYA GELİYORUZ”
AK Parti’nin Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkanlığı adayı Hacı Uğur Polat, hizmet için göreve talip olduklarını ifade ederek, “Bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalar, bundan sonra yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.
Millete efendi değil, hizmetkar olmak için göreve hazır olduklarını dile getiren Polat, “Ekibimiz ve projelerimizle biz hazırız” dedi. Polat, Yeşilyurtluların hizmetinde olacaklarını kaydederek, “Malatya’da 5 yılda büyük çalışmalar yaptık. Artık büyükşehirle birlikte hizmet ve projeler artarak sürecek. Sizlerde en güzelini yapmak için bu yolda çıktık. İnşallah hep birlikte, el ele verip, Malatya’mızı çok daha ileri noktalara taşıyacağız” şeklinde konuştu.     “İSTİKLAL MÜCADELESİ VERİYORUZ”
AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Bayram Taşkın, 30 Mart yerel seçimlerinin Türkiye ve Malatya için büyük bir seçim olduğunu ifade etti.
Taşkın, milletin 30 Mart’ta bir kez daha AK Parti’ye sahip çıkacağına inandıklarını belirterek, “Bu seçim, sadece mahalli idarelerin yöneticilerinin belirleneceği bir seçim olmayacak. Bu seçim; darbeci, milletin maneviyatıyla alay eden, milletin maddi değerlerini sömürenler ile milletin maneviyatıyla barışık, milli iradeye saygılı, milletin malını millete dağıtan, adaletli, yeni Türkiye’nin ak kadrolarının seçimidir. Bu seçim, yarım kalmış bir Kurtuluş Savaşı’nın tamamlanması seçimidir. Başbakanımız o yüzden “istiklal mücadelesi veriyoruz” diyor. İnşallah 30 Mart’ta milletimiz sandıkları patlatacak ve Türkiye gelişimini sürdürecek” diye konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
AK PARTİ HEYETİ YAVUZ SELİM MAHALLESİ’NDE SEÇİM ÇALIŞMASI YAPTI