30 Ocak 2014 Perşembe, 13:39
AK PARTİ HEYETİ YEŞİLYURT’U ZİYARET ETTİ
Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti’den Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hacı Uğur Polat, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Av. Bayram Taşkın ve partililerle birlikte Yeşilyurt ilçesini ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, “30 Mart tarihinde vatandaş takdirinin en sağlıklı ve huzurlu şekilde sandığa yansıyacağını umuyoruz. Dileriz huzurlu ve güvenli bir ortamda seçimler gerçekleşir. En isabetli kararı halkımız verecektir. Sizlere de adaylığınızın başarı olmasını diliyorum” diye konuştu.
Ziyarette konuşan AK Parti’den Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hacı Uğur Polat ise yerel seçimlerin Malatya’ya ve Türkiye’ye hayırlar getirmesini temenni etti.
Daha sonra AK Parti heyeti, Yeşilyurt ilçe Ziraat Odası Başkanlığı’na ziyaret gerçekleştirdi.
Ziyarete katılan Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Halka hizmet AK Parti ile olur. AK Parti’nin anlayışı insanlarla iç içe, beraber onların gönüllerine hitap eden anlayış vardır. Bu süreçte birlik beraberlik ve kardeşliğin en üst seviyede olması gerekiyor” dedi.
AK Parti’den Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hacı Uğur Polat ise, “Yeşilyurt ilçesi Büyükşehir Yasası ile birlikte 30 Mart 2014 tarihinden sonra doğallığı ve yeşili korunarak gelişmiş, modern bir merkeze kavuşacak” diye konuştu.
Yeşilyurt İlçe Ziraat Odası Başkanı Doğan Solmaz ise konuşmasında, geçtiğimiz hafta içerisinde vefat eden Malatya Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş’a Allah’tan rahmet diledi. Heyet son olarak, Yeşilyurt ilçe esnaflarını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
AK PARTİ HEYETİ YEŞİLYURT’U ZİYARET ETTİ