30 Ocak 2014 Perşembe, 16:47
AK PARTİ KULUNCAK İLÇE SEÇİM BÜROSU TÖRENLE AÇILDI
AK Parti'nin Malatya Kuluncak ilçesindeki seçim bürosunun açılışı yapıldı.
Açılışta konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkçi, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlere emin adımlarla ilerlediklerini belirterek, “30 Mart’ta Kuluncak ilçesini AK Parti’nin belediyecilik alanındaki hizmet yüzü ile tanıştırmak istiyoruz. Bizim amacımız Malatya’ya hizmet, Kuluncak’a hizmet, Türkiye’ye hizmettir. Bizler hizmetleri sizlere getirmek istiyoruz. Belediyenin bizde olmaması, lokomotif görevi yapamaması nedeniyle kaybedilmiş yıllar var. Kuluncak’ın artık kayba tahammülü yok. AK kadrolar olarak kapı kapı, ev ev dolaşacağız hep beraber el ele, kol kola birlik ve beraberlik içerisinde 30 Mart’ta seçimde zaferle çıkacağız. Ak Parti belediyecilik anlayışında esnafımıza, üreticimize, vatandaşımıza, garibanımıza, hanım kardeşlerimize destek vardır. Nerede bir mazlum varsa AK Parti oradadır” dedi.
Bülent Tüfenkçi, “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olacak” diyerek, Kuluncak ilçesinde hükümetin son bir yıl içinde yapılan yatırımlarını şöyle özetledi:
“Kuluncak ilçesine 8 derslikli ilköğretim okulu ile 6 daireli lojman yapımı sürüyor. İnşallah 22 Ekim 2014 tarihine kadar bitirilmiş olacaktır. Hekimhan-Kuluncak il yolunun 21. kilometresiyle 27.6 kilometresi arasındaki toprak işleri, sanat yapıları ve üstyapı yapılması işi 31 Aralık 2013 tarihi itibariyle tamamlanmıştır. Bu iş için 2 Milyon 630 bin TL harcama yapılmıştır. Kuluncak ilçemizin Aşağıselimli Köyünün sulama tesisi tamamlama ve onarım projesinin tutarı 208 bin TL’dir. Bu işimizde 27 Mayıs 2014 tarihine kadar tamamlanacaktır.Kuluncak ilçemize DSİ tarafından Karaçayır ve Bıcır bölgesine gölet ve sulama inşaatının yapımına da bu yıl başlanılacaktır. Kuluncak ilçe merkezimizin de taşkınlardan korunması işinin ihalesi de tamamlanmıştır. Koruma işi için 2 bin 100 metre pere kaplamalı çift taraflı kargir istinat duvar inşaatı ve 2 adet köprü yapılacaktır. İktidar AK Parti, Büyükşehir AK Parti, inşallah Kuluncak ilçemizde AK Parti’li olacak.”

  BUNDAN SONRA BU YOLDA BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ
Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti’den Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Ahmet Çakır ise konuşmasında Malatya Belediyesi’nin hizmetlerine dair açıklamalar yaptı. Kuluncak ilçesinin Malatya Büyükşehir Belediyesi sınırlarına katıldığını anımsatan Ahmet Çakır, “Önce Malatya’nın bir ilçesiydiniz, artık 30 Mart’tan itibaren Malatya Büyükşehir’in ilçesisiniz. Bundan sonra bu yolda birlikte yürüyeceğiz. AK Parti’nin yerelde kalkınmışlığını herkes çok iyi biliyor. Bizler Malatya Belediyesi olarak 5 yılda ne işler yaptığımızı ortaya koyduk. Sizlerde görüyorsunuz ki hizmet AK Parti’nin işidir” diye konuştu.
AK Parti Kuluncak İlçe Belediye Başkanlığı adayı Mehmet Boyraz ise konuşmasında, Kuluncak Belediyesi’ni Kuluncaklılarla birlikte yöneteceklerini söyledi.
“Efendilik değil, halka hizmetkar olacağım” diyen Boyraz, tüm Kuluncak halkından AK Parti’ye destek olmalarını talep etti.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
AK PARTİ KULUNCAK İLÇE SEÇİM BÜROSU TÖRENLE AÇILDI