10 Ağustos 2014 Pazar, 22:31
AK PARTİ MALATYA İL TEŞKİLATI'NDA KUTLAMA
AK Parti Malatya İl Teşkilatı, cumhurbaşkanlığı seçiminde oyların büyük çoğunluğunu alan Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferini kutladı. 
İl teşkilatında düzenlenen basın toplantısında konuşan AK Parti Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkci, "Malatya'da ve Türkiye'de çıkan sonuçlar bizleri ziyadesiyle memnun etti. Yeni Türkiye'nin yol haritasının başlangıcındayız. Millet kendi iradesine ve kendi içerisinden çıkan değerlerine, milletin adamına sahip çıktı. Malatya'da hedeflediğimiz oy oranını yakaladık. Katılım oranına baktığımızda yüzde 71 çok ciddi bir oran" dedi.
AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise, Türkiye'nin bir dönüm noktasını yaşadığını ifade ederek, "Türkiye'de bir dönüm noktasını yaşadık. Cumhurbaşkanımız yüzde 55 oranıyla seçilmesine rağmen yüzde 100'ün Cumhurbaşkanıdır. Bu ülkede kahir ekseriyetle milletin iradesiyle Cumhurbaşkanımız seçildi. Cumhurbaşkanımızın güzel hizmetler yapacağından hiçbir şüphemiz yok" diye konuştu.
AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık da, 10 Ağustos 2014'ün Türkiye için bir milat olduğunu belirterek, şunları söyledi: 
"10 Ağustos 2014 Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir milat. Bir değişim ve dönüşümün adı olduğunu ileride daha net göreceğiz. Milletimiz bir kez daha bu kadar güce, uluslar ve uluslararası karşı duruşa rağmen Malatya yerelinde yüzde 70, Türkiye genelinde yüzde 53 ile destek vermiştir. Bugün ki başarıda AK Parti sevdasının yanı sıra Recep Tayyip Erdoğan sevgisinin olduğunu biliyorum."
AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın da, Türkiye'nin yeni bir kulvara taşındığını kaydederek, "Başkanlık sistemine geçiyoruz ve inşallah bu sistemde insanımıza daha bereketli hizmetler yapacağız. Türkiye'yi arzu ettiğimiz noktalara getireceğiz. Değişim kazandı. Bugüne kadar tutuculukla, gericilikle meşgul olan muhalefet kaybetti, yenilik ve çağdaşlıkla barışık olan AK Parti kazandı. Statüko kaybetti" diye konuştu.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Türkiye'de yeni bir sürecin başladığına değinerek, "Türkiye'de yeni bir sürecin başlangıcına tanıklık ediyoruz. Halkımızın Başbakanımıza olan güveninin yansıması bu. AK Parti ile Türkiye'de birçok şey değişti. Halkın içinden çıkan bir lider. Halkın iradesi sandığa yansıdı. Türkiye'de yeni bir sayfa açıldı ve yeni bir dönem başladı. Türkiye, daha güçlü bir yapıya kavuşacak" şeklinde konuştu.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, seçim sürecinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Artık bugünden itibaren Türkiye yeni bir sürece girdi. Ülkemiz, halkın oyları ile seçilmiş bir Cumhurbaşkanı ile yönetilecek" dedi.

10_AGUSTOS_AK_PARTI_BASIN_TOPLANTISI paylaşan: metinkayatv
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
AK PARTİ MALATYA İL TEŞKİLATI'NDA KUTLAMA