27 Temmuz 2014 Pazar, 12:29
AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİNİN BAYRAM MESAJALRI
 AK Parti Malatya milletvekilleri Öznur Çalık ve Mustafa Şahin, ramazan bayramı mesajlarında, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. 
AK Parti Malatya milletvekili Öznur Çalık, bayrama buruk gönüllerle giren kardeşlerimiz olduğunu belirterek "Maalesef başta Filistin'de olmak üzere İslam dünyasında savaş, çatışma ve yıkımlara maruz kalan insanlarımız var. Millet olarak, bu kardeşlerimizin yaşadığı acılara, bu insani trajedilere kayıtsız kalmamız, bunları görmezden gelmemiz düşünülemez. Bizim kültür ve inancımızda; mazlum ve mağdurun hakkını savunmak, muhtaç ve yoksulu korumak, öksüz ve yetimleri sevindirmek vardır. Bu bayramı da hep birlikte bu duygularla kutlayacak; acılarımızı ve mutluluklarımızı paylaşarak yaşayacağız” dedi.
Çalık, 12 yıldır milletimizin verdiği yetkiyle çalışmaya devam eden AK Parti'nin Türkiye'yi bir huzur, barış ve istikrar ülkesi yaptığını belirterek "İnşallah 10 Ağustos’ta Türkiye tarihinde bir ilk olacak ve yine AK Parti’nin öncülüğünde milletimiz Cumhurbaşkanını seçecektir. Bu seçim ülkemizin parlak bir geleceği için önemli bir adım ve demokrasi için tarihi bir karardır” diye konuştu.
AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin de, toplumsal yaşamımızda önemli bir yeri bulunan bayramların, kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların yeşerdiği özel günler olduğunu söyledi. Bayramların birlik ve dayanışmamızı artırması, geleceğe yönelik umutlarımızı her daim korumamız gerektiğini anlatan Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini, sayılı bayram günleriyle sınırlı tutmayarak yaşamın her alanında ve tüm ilişkilerimizde hatırlamalıyız. Unutulmamalı ki bayramları bayram yapan onu yaşayan ve yaşatanlardır. Bu duygularla mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. Bu özel günlerin ülkemizin ve İslam aleminin bayramını bayram tadında kutlayabildiği,bütün dünyaya barışın, hoşgörünün hakim olduğu, Filistin başta olmak üzere, tüm dünya üzerinde devam eden zulümlerin, savaşların, kanın, şiddetin ve iç çekişmelerin dindiği, kan ve gözyaşının akmadığı günlerin yakın olmasına vesile olmasını temenni ediyorum."    AK Parti Malatya milletvekili Cemal Akın ve CHP Malatya milletvekili Veli Ağbaba, Ramazan Bayramı mesajlarında, Ortadoğu ve Gazze’de yaşanan sıkıntılara temas etti.  AK Parti Malatya milletvekili Cemal Akın, bayramların sevgi, saygı, hoşgörü ve paylaşımın öne çıktığı özel günler olduğunu belirterek "Millet olarak, insanlarımızı birleştiren, kardeşliğimizi pekiştiren, kırgınlıklarımızı onaran bir bayram gününe daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
Bizi millet yapan değerlerin anlaşılması ve yaşatılması için bayramların önemli olduğunu anlatan Akın, şöyle konuştu: "Bu günler; toplumumuzun yardım ve desteğe ihtiyaç duyan kesimine yaklaşarak, şefkat ve dayanışma ruhunu yeşertmek ve yenilemek adına bir fırsattır. Çünkü bizim geleneğimizde bayramlaşmak barışmaktır, kucaklaşmaktır, yardımlaşmaktır. Gönüllerimiz bayram coşkusuyla dolarken, yüreklerimizde dünya üzerinde bayrama buruk gönüllerle giren insanların hüzün ve acılarını paylaşıyoruz. Yüzyıllarca barış ve adalete öncülük eden milletimiz, günümüzde de yaşanan zulümlere seyirci kalmıyor; bu insanlık dışı zulmü nefretle kınıyor. Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramı’nın hemşehrilerimize, ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa mutluluk, bereket, barış ve huzur getirmesini diler selam ve saygılarımı sunarım.”
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİNİN BAYRAM MESAJALRI