21 Nisan 2015 Salı, 09:31
AK PARTİ SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI
 AK Parti Malatya Teşkilatı, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçim kapsamında çalışmalarına başladı. 
Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ile milletvekili adayları Taha Özhan ve Bülent Tüfenkci, Çamurlu, Fırıncı, Üzümlü ve Balıkdere Mahallelerini ziyaret etti.
AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, 7 Haziran genel seçimleri için güçlü bir kadro oluşturduklarını ifade etti. Vatandaşların desteğiyle Malatya'ya en iyi hizmeti, en hızlı şekilde nasıl getireceklerinin derdinde olacaklarını kaydeden Kahtalı, yerel yönetimler ve hükümet olarak üzerilerine düşen görev ve sorumlulukları en iyi şekilde yerine getireceklerini belirtti.
Hakan Kahtalı, 2002 yılından bu yana Türkiye'de büyük değişimlerin yaşandığına dikkat çekerek, "30 yaşın üzerindeki herkes 2002'den önceki halin ne olduğunu çok iyi biliyor. O günlerde kısıtlanmış olan özgürlüklerin, sağlık, ulaşım ve ekonomideki durumun neler olduğunu yakından biliyor. O gün insanlar sırf başörtülerinden dolayı eğitim özgürlükleri dahi ellerinden alınmıştı. Allah'a şükürler olsun bugün meclisimizde ve tüm kurumlarda başörtülü kardeşlerimiz var" diye konuştu.
Kahtalı, AK Parti iktidarı döneminde yapılan çalışmalara da değinerek, şunları kaydetti: 
"Devletin içerisine sızmış paralel denen o örgütün temizlenmesi için elimizden gelen tüm gayreti ortaya koyuyoruz. Milli Birlik ve Kardeşlik Projesi'nin arkasında durduk ve durmaya da devam edeceğiz. Hepsinden daha da önemlisi ilk defa bu ülkede sivil bir anayasa yapılacak. Bu sivil anayasa için en az 330 milletvekiline ihtiyacımız var. Onun için her bir oyun kıymeti çok büyük."
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Başdanışmanı ve AK Parti Malatya 2. Sıra Milletvekili Adayı Taha Özhan, seçime katılım noktasında vatandaşlara uyarıda bulundu.
2015 seçimlerinin rahat bir seçim olmadığını dile getiren Özhan, 2015 seçimlerinin projelerin hayata geçirileceği bir seçim olduğunu kaydetti. Özhan, herkesin seçime katılmasını sağlamaları gerektiğine dikkat çekerek, "HDP meselesi gündemde. Bir proje olarak yan yana gelmeyecek ne kadar unsurlar varsa bir araya getirdiler. Diyarbakır'da namazında, abdestinde Müslüman bir Kürt ile İstanbul'daki bizzat İslam'a savaş açmış bir başka isim yan yana gelmiş, aynı partiden seçime giriyorlar. Bunu Müslüman halkımızın basiretiyle görmemesi mümkün değil. Bu garip ekibin barajı aşmamasının en önemli unsuru da bizlerin çok iyi çalışması ve katılımın yükselmesi. O yüzden hiç rehavete düşmeden herkesin seçime katılmalarını sağlamalıyız" ifadelerini kullandı.
Malatya'nın AK Parti'ye bugüne kadar büyük destek verdiğini, bundan sonra da desteğini artırarak sürdüreceğine inandıklarını dille getiren Özhan, "Malatya'mız 2002'den bu yana yapılan seçimlerin tamamında AK Parti'ye en fazla destek veren ilk 5 şehirden bir tanesi oldu. Biz bu seçimlerde de inşallah Malatya'nın ilk 5'teki yerini de daha yukarılara çıkararak, Sayın Başbakanımızın memleketi Konya'dan sonra ikinci olmasını arzu ediyoruz. Bunu da bizim için büyük bir krediye dönüştürüp, mahallelerimizin sorunlarında tutun da Malatya'nın bütün projelerine kadar her meselede kullanmak istiyoruz" dedi.
AK Parti Malatya 5. Sıra Milletvekili Adayı Avukat Bülent Tüfenkci ise, AK Parti'yi milletin kurduğunu belirterek, parti olarak 'daima millet, hizmet' dediklerini kaydetti.
AK Parti'nin Türkiye'de ortaya koyduğu eserlerin birilerinin hayallerinde bile yer etmediğini dile getiren Tüfenkci, AK Parti iktidarları döneminde hayal bile edilemeyenleri gerçekleştirdiklerini söyledi. Tüfenkci, "Birileri laf söyler, konuşur ama AK Parti yapar. Biz kendimizi icraatlarımızla anlatıyoruz. Karanlıkta hiçbir şey kalmadı. Hiçbir sorunu halının altına süpürmedik. 13 yıllık iktidarımızda her soruna el atmaya çalıştık. Kimi sorunları çözdük, kimi sorunlar içinse muhatap bulamadık. Çözüm sürecini bu noktalara getirirken, başta siyasi muhatabı olan HDP'nin samimiyetsizliği karşısında yine elimizi taşın altına koyduk ve bu sorunun ne pahasına olursa olsun çözülmesi gerektiğini ifade ettik" diye konuştu.
Tüfenkci, hizmetin devamının esas olduğunu belirterek, "Milletin sadece oyuna talip olunmamalı, aynı zamanda duasına da talip olunmalı. Biz, siyaseti sadece bugünler için yapmamalıyız. Geleceğimiz, çocuklarımız, gençlerimiz için yapmalıyız. Biz, Türkiye'yi büyütmek için varız. AK Parti'nin ana hedefi Türkiye'yi, Malatya'yı büyütmek. Malatya'nın kararı da Türkiye'nin büyümesi yönünde. Sizlerin gayretiyle inşallah Türkiye'yi büyüteceğiz" ifadelerini kullandı.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
AK PARTİ SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI