24 Şubat 2014 Pazartesi, 17:06
AK PARTİ TECDE’DE MİTİNG YAPTI
 AK Parti Malatya İl Teşkilatı, Tecde Mahallesi’nde miting gibi mahalle toplantısı düzenledi. 
30 Mart yerel seçimleri çalışmalarını sürdüren AK Parti Malatya İl Teşkilatı, mahalle toplantılarını sürdürdü. Tecde Mahallesi’nde, vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti heyeti, mitingi andıran bir toplantıya imza attı. Büyük coşkusu altında mahalleye gelen AK Parti heyetine, vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.
Tecde’de vatandaşlarla hitap eden AK Parti Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkçi, milletle beraber yola çıktıklarını ifade ederek, milletin kurduğu parti olan AK Parti’de görev aldıklarını söyledi. Tüfenkçi, milletin istikametini çizdiği AK Parti’de görev yaptıklarını belirterek, “Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile siyaset yapmak, onun gösterdiği yolda millete hizmet etmek bizim için onur ve gururdur. Bazıları her ne hikmetse bunlardan rahatsız oluyorlar. Bazıları Başbakanımızdan, AK Parti’den rahatsız oluyorlar” dedi.
Yeni bir Türkiye ve Malatya’nın kurulacağını ifade eden Tüfenkçi, büyükşehirle birlikte Malatya için iş, aş ve yeni hizmet alanlarının oluşacağını kaydetti.

“BAZILARI VARSIN RAHATSIZ OLSUN, BİZ YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”
Tüfenkçi, AK Parti’nin hizmet ve çalışmalarından bazı kesimlerin rahatsız olduğunu belirterek, “Varsın birileri rahatsız olsun, biz milletin çizdiği bu yolda ilerlemeyi sürdüreceğiz” dedi.
Ülke üzerinde oyun oynamak isteyen güçlere, milletin hiçbir zaman prim vermediğini kaydeden Bülent Tüfenkçi, “Bazıları varsın rahatsız olsun. Çözüm sürecinden rahatsız olsun, kan dökülmemesinden rahatsız olsun, terörün bitmesinden rahatsız olsun, faizlerin düşmesinden rahatsız olsun, paranın itibar kazanmasından rahatsız olsun. Varsın onlar rahatsız olsun. Onlar birileriyle milli mutabakat kurabilirler. Birileriyle ittifak kurabilirler. Birilerinin ses kayıtlarına umut bağlayabilirler. Birilerinin yargı dizaynına umut bağlayabilirler. Ama biz sadece ve sadece milletimize ve rabbimize umut bağlarız. Onun için sadece size ve hakka hesap veririz. Biz bu yola bu düsturla çıktık, bu düsturla da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Tüfenkçi, 30 Mart’tan sonra AK kadroların hizmete devam edeceklerini belirterek, “30 Mart’ta Malatya’da, Başbakan’ın ekiplerini iş başına getirirseniz, ehliyetli, liyakatli ve namuslu insanları işbaşına getirirseniz, gerçekten tecrübeyi işbaşına getirirseniz, Malatya’nın değişimine ve dönüşümüne imza atmış insanları, AK kadroları göreve getirirseniz, “Durmak Yok Yola Devam” diyeceğiz ve hizmete devam edeceğiz” dedi.

“ALLAH HERKESE BİZİM LİDERİMİZ GİBİ BİR LİDER NASİP ETSİN”
AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, milletin 30 Mart’ta sandıkta siyasi partilere boylarının ölçüsünü vereceklerini söyledi. Şahin, Başbakan’ın yanında siyaset yapmaktan onur ve gurur duyduklarını belirterek, şöyle devam etti:
“Değişik vaatlerle karşınıza çıkan, hiçbir zaman halkın gönlünde karşılık bulmayan siyasi partilerde, hala kendi varlıklarını sürdürmenin çabası içerisindeler. Kime karşı, millete karşı. Milletin sevdalısı, milletin bağrından çıkan AK Parti’ye karşı. Onun Genel Başkanı Başbakan’a karşı. Allah’a hamdolsun Başbakanımızla iftihar ediyoruz. Bazıları, “Burada belediye başkanlığını Başbakan yapmayacak” diye “Başbakan’ın arkasına sığınıp, siyaset yapanlardan” rahatsız olduklarını söylemişler. Allah’a hamdolsun, inşallah Cenabı Allah onlara da bizim Başbakanımız gibi dik durmasını bilen, milletin gönlünde taht kuran liderler nasip etsin. Biz bundan rahatsızlık duymuyoruz.”
Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, AK Parti ve Başbakan’a yakışır belediye başkanlığı yaptıklarını kaydetti. Çakır, Türkiye’de büyük bir değişim ve dönüşüm gerçekleştiğini belirterek, “Hem yerel yönetimlerde hem genel hizmette Türkiye’de büyük bir değişim yaşandı. Malatya’da büyük hizmetler aldı. Bunlar yetmez. Daha fazla hizmet üretmemiz şart. Daha çok çalışmamız gerekiyor. Hem sosyal anlamda hem de sağlıklı kentleşme adına yoğun bir şekilde çalışacağız” ifadelerini kullandı.

“DAR GELİRLİ VATANDAŞLARLA İLAÇ YARDIMINDA BULUNDUK”
5 yıllık sürede sosyal ve kültürel anlamda çok önemli yatırımlar yaptıklarını dile getiren Çakır, hizmet anlamında Malatya’nın her noktasına ulaşmaya çalıştıklarını belirtti. Çakır, sağlık sektörünün iyi bir noktaya gelmesine karşın, Malatyalılara sağlık noktasında dar gelirli vatandaşların ilaçlarını karşıladıklarını kaydetti. Yaşlılara evlerinde hizmet verdiklerini kaydeden Çakır, engellilere yönelik önemli projeleri hayata geçirdiklerini söyledi. Hizmetlerin sadece yatırımla sınırlı kalmadığına dikkat çeken Çakır, “Yollar açtık. Yeni gelişen Tecde gibi bölgelere hizmetler yaptık. Yollar açtık, genişletme çalışmaları yaptık” dedi.
Çakır, Malatya’nın her noktasına hizmet götürdüklerini ifade ederek, “İnsan hizmetin hakka hizmet olduğu” anlayışıyla çalıştıklarını belirtti. Büyükşehirle birlikte hizmetlerin her bölgeye daha yoğun bir şekilde gideceğine değinen Çakır, her bölgeye yoğun ve kaliteli hizmet gideceğini kaydetti.
AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Hacı Uğur Polat, Malatya’nın 30 Mart’tan sonra yeni bir hizmet anlayışıyla tanışacağını dile getirdi. Büyükşehir ile birlikte merkez ilçe statüsüne kavuşan Yeşilyurt’un sınırlarının genişlediğini kaydeden Polat, Yeşilyurt’un hem Yeşilyurt hem de Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden hizmet alacağını söyledi.
Polat, Malatya’da geçmiş 5 yıllık dönemde önemli hizmetlerin yapıldığını kaydederek, “Malatya’nın yüzü ve rengi değişti. Malatya, eskiden Kayseri ve Konya’ya gıpta ile bakarken, örnek şehir konumuna geldi” dedi.
Malatya’da 5 yılda yoğun bir çalışma temposu geçirdiklerini dile getiren Polat, Malatya’da bir fark ortaya koyduklarını belirtti. Polat, büyükşehir olan Malatya’nın bütünüyle planlanacağını ifade ederek, Malatya’yı daha ileri noktalara taşıyacaklarını söyledi.
AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Bayram Taşkın, her geçen gün seçime bir adım daha yaklaştıklarını ifade ederek, 30 Mart yerel seçimlerinin Türkiye ve Malatya için büyük önem taşıdığını kaydetti. “Milletimizin sağduyusuna inanıyoruz” diyen Taşkın, “Bu seçim mühimdir. Bu seçimde Başbakanımıza ve AK Parti’ye kumpas kuran uluslararası şebekelere ve yereldeki işbirlikçilerine 30 Mart’ta sandıkta en iyi cevabı vereceksiniz. Gerekli tokadı sandıkta atacağınıza inanıyorum” şeklinde konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
AK PARTİ TECDE’DE MİTİNG YAPTI