16 Şubat 2014 Pazar, 14:43
AK PARTİ YEREL SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, Malatya’ya 5 yılda önemli hizmetler yaptıklarını kaydederek, “İnsanlarımız nerede yaşarsa yaşasın onlara en iyi hizmeti götürmek bizim boynumuzun borcudur” dedi. 
Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Bayram Taşkın, AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Hacı Uğur Polat ve partililerle birlikte; Bindal Mahallesi, Sulu Köy, Topraktepe Köyü, Sütlüce ve Tepeköy’ü ziyaret etti.
Vatandaşların yoğun ilgisi altında ziyaretlerde bulunan AK Parti heyeti, köylülerin sorun ve isteklerini dinledi.

“SORUNLARI TESPİT EDİP HIZLI BİR ŞEKİLDE ÇÖZECEĞİZ”
Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, 30 Mart’tan sonra Malatya’nın bütününde bir kalkınmanın başlayacağını kaydederek, “Şuana kadar köyler hizmetleri İl Özel İdaresi’nden aldı. Bundan sonra hizmetleri büyükşehirden alacaksınız. Sahadaki her eksikliği yerinde tespit edeceğiz. Ekiplerimiz buralarda çalışma yapacak. Eksiklik tespit edilecek ve sorunlar hızlı bir şekilde çözülecek” dedi.
Malatya merkezde büyük bir kalkınma ve gelişme sağladıklarına dikkat çeken Çakır, son yıllarda Malatya’nın çok büyük bir değişim ve dönüşüm yaşadığını vurguladı.
Çakır, büyükşehir ile birlikte Malatya’nın bir bütün olarak ele alınacağını ifade ederek şunları söyledi: “AK Parti nasıl ki her noktaya, her şeye çözüm bulduysa bugüne kadar, biz de yerelde sizlerin sorunlarına çözüm bulacağız. Bugüne kadar Malatya merkezi kalkındırdık. Malatya’nın merkezine geldiğiniz zaman orada gelişmiş bir şehir görüyorsunuz. Büyükşehir ile birlikte her yere hizmeti biz götüreceğiz. Bunu sağlıklı bir yatırıma dönüştürmemiz gerekiyor. Bunun için sizlerle bir araya geldik.”

“HER YERE EŞİT ŞEKİLDE HİZMET GÖTÜRECEĞİZ”
Çakır, Malatya merkezdeki hizmeti her noktaya taşıyacaklarını kaydederek, her yere eşit hizmet götüreceklerini belirtti. Zor şartlarda olan köylerin olduğuna işaret eden Çakır, “İnsanlarımız nerede yaşarsa yaşasın onlara en iyi hizmeti götürmek bizim boynumuzun borcudur” dedi.
Türkiye’nin istikrar ve güç kazanmasından bazı kişilerin rahatsız olduğuna vurgu yapan Çakır, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ülkemizde her seçim öncesinde bir takım olaylar oluyor. Fitneye asla izin vermemeliyiz. Birliğimizi ve beraberliğimizi her zaman korumalıyız. Oyumuzun rengini değiştirecek girişimlerin hepsini boşa çıkarmamız gerekiyor. Doğruyu iyi analiz etmeliyiz. Ülkemizin geçmişten bu yana geldiği süreci iyi tahlil etmemiz gerekiyor.” İstikrar ve güvenin sürmesi adına vatandaşlardan oylarına sahip çıkmalarını isteyen Çakır, “Geçmişte yaşanan sıkıntıları yakinen biliyorsunuz. Bu sıkıntıları hep birlikte yaşadık. Gelişmeleri de hep birlikte gördük. Ama bu hizmetin devamı için mutlaka Başbakanımıza sahip çıkmalıyız” diye konuştu.

“MİLLETTEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE GÜZEL HİZMETLER YAPTIK”
Türkiye’nin istikrarlı bir süreç sonrası güçlendiğini kaydeden Çakır, Türkiye’nin sadece kendi halkının refahı için değil dünyada ezilen bütün halka sahip çıktığını söyledi.
Çakır, Türkiye’nin güçlenmesinde AK Parti ve Başbakan’ın bütün desteğini milletten aldığını ifade ederek, 30 Mart yerel seçimlerinin Türkiye’nin geleceği için önemli olduğunu vurguladı. “Biz hizmet yapmasaydık, çalışmasaydık, vatandaşımızın karşısına çıkıp konuşamazdık” diyen Çakır, Malatya’da çok güzel hizmetler yaptıklarını, gelecek dönemde de hizmetleri Malatya’nın geneline yayacaklarını belirtti.

“TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ AÇISINDAN 30 MART YEREL SEÇİMİ ÖNEM TAŞIYOR”
AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Bayram Taşkın, 30 Mart yerel seçimlerinin belediyecilik hizmetlerinin de ötesinde olduğunu belirterek, Türkiye’nin geleceği açısından yerel seçimlerin büyük önem taşıdığını kaydetti.
Yerel seçimlerde milletin Başbakan’a sahip çıkacağına inandıklarını ifade eden Taşkın, sözlerine şöyle devam etti: “Bu seçimler, belediye hizmetlerinin ötesinde, mahalli seçimlerin ötesinde, Başbakan’ın devam etmesi ya da etmemesi seçimidir. Şer güçlerin, siyonist sermayenin ve yerli uşaklarının hedeflerine koydukları bir Başbakan var. Bu seçimde biz Başbakan’ı koruyacak mıyız, korumayacak mıyız? asıl seçim budur.” Taşkın, milletin sandıkta oynanan oyunlara gerekli dersi vereceğini kaydederek şunları söyledi: “Bu seçim, Başbakan’ı koruma seçimidir. Bu nedenle sandıklara sahip çıkmanızı ve oynanan oyunlara gereken cevabı vermenizi bekliyorum.” 

“AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNİN FARKINI ORTAYA KOYDUK”
AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Hacı Uğur Polat, büyükşehir olan Malatya’da artık hizmetlerin tek elden yönetileceğini söyledi. Malatya’da son 5 yılda AK Parti belediyeciliğinin farkını ortaya koyduklarını ifade eden Polat, Malatya’yı Türkiye’de gelişmiş olan büyük illerle yarışır hale getirdiklerini belirtti. Polat, Malatya’da bundan sonraki süreçte daha güzel hizmetlerin yapılacağını dile getirerek, Malatya’da sağlıklı bir planlama yapılarak her noktaya hizmet yapılacağını kaydetti.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
AK PARTİ YEREL SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR