05 Mart 2014 Çarşamba, 17:02
AK PARTİ YEŞİLYURT SEÇİM BÜROSU TÖRENLE AÇILDI
AK Parti Malatya merkez ilçe Yeşilyurt İlçe Seçim Bürosu düzenlenen törenle açıldı.
İlçenin Çarşı Meydanı civarında bulunan AK Parti Yeşilyurt Seçim Bürosu’nun açılışında konuşan AK Parti Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkci, 2002’den bu yana Yeşilyurt halkının verdiği destek nedeniyle teşekkür etti.
Tüfenkci , “Sizler geçmişi çok iyi biliyorsunuz. Bakın Başbakanımızın milletvekili adaylığını engellediler, partimize kapatma davası açtılar, muhtıra vermeye kalktılar. Fakat bizi milletimiz yani siz getirdiniz ve ancak siz götürürsünüz. Bizler ise sizlerin destekleriyle süreç içerisinde yaşadığımız zorlukların peşinden güçlenerek çıktık. Milli iradenin ayaklar altına alınmasına izin vermedik. Millete başvurduk, sizler de her zaman arkamızda durdunuz. Bu arada bakın geçtiğimiz günlerde 7 binden fazla insanı dinlemişler. Gazetelerde isimleri görmüşsünüzdür. Bu dinlemeleri yapanlar, hiçbir hukuki, ahlaki kaygı duymaksızın bu milletin büyük medeniyet mücadelesine kast etmek amacıyla bunları yapmışlardır. Anlaşılıyor ki bu dinlemeler, yalnızca hükümetimize ya da şahsıma ve isimleri geçen diğer arkadaşlarımızın kişisel haklarına yönelik bir saldırı değil, büyük Türkiye idealine ve milletimizin istikbaline yönelik büyük bir saldırıdır. Bu ahlaksız ve hukuksuz dinlemeleri yapanları Allah’a havale ediyorum. Bu tezgahı hangi iç ve dış mihraklarla ve kimlerin hesabına planladılarsa onları Allah katında tuzakları ile baş başa bırakıyorum. Ama biz biliyoruz ki bu millet sonuna kadar arkamızda. Yaşananları görenler ve bugüne kadar AK Parti’ye oy vermeyenler, ‘Size yapılan oyunları gördük, oyumuz AK Parti’ye’ diyorlar” dedi.     ŞİMDİ HANGİ YÜZLE GELİP OY İSTİYORSUNUZ?
AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık da konuşmasında, “Sizlerin desteği ve duasıyla Hacı Uğur Polat Yeşilyurt Belediye Başkanı olacak. Sizler destek vereceksiniz oda hiç durmadan çalışacak. Malatya Ahmet Çakır’la, Yeşilyurt Hacı Uğur Polat’la, Battalgazi Selahattin Gürkan’la şaha kalkacak. 13 ilçeyi hedefe koyduk ama en büyük oy ama en büyük oyu Yeşilyurt’tan bekliyoruz. Bugüne kadar bize önemli destekler verdi, önemli hizmetler aldı. Şimdi gelişim, dönüşüm, değişim zamanı 30 Martta Malatya’nın mimarları görev başında olacak. Muhalefet Büyükşehir yasasına karşı çıkıyordu şimdi ne diyorlar Büyükşehir’e talibiz. Siz bunun iptali için Anayasa Mahkemesine gitmediniz mi? Şimdi hangi yüzle gelip oy istiyorsunuz büyüyen Yeşilyurt’ta, büyüyen Malatya’da” diye konuştu.

BİZİM ÇAMUR ATANLARLA İŞİMİZ OLMAZ
Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Ahmet Çakır ise şunları söyledi:
“Bölgenin değerini arttıracak projeler üreteceğiz, bölgenin korunmasını sağlayacağız biz hizmet için geliyoruz. Boş laf kullanmıyoruz, boş laf üretenlere prim yaptırmıyoruz, çamur atanlarla işimiz yok bizim işimiz sizlersiniz. Size verdiğimiz sözleri yerine getirmek, sizler için hizmet üretmek, Malatya’yı geleceğe hazırlamak, kalkındırmak, modern bir hale getirmek bu Büyükşehirle birlikte daha da hız kazanacak. Daha tempolu çalışacağız. İki ilçeyle birlikte birbirini tamamlayacak projelerle kalıcı ve sağlıklı hizmetler getireceğiz bunun için sizin desteğinize ihtiyacımız var. Seçim ve sandıklar ihmale gelmez biz teşkilat olarak, şehrini, ülkesini seven insanlar olarak çalışacağız ve sandıklardan rekorlar kırarak çıkacağız.”
AK Parti Merkez İlçe Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hacı Uğur Polat, “Yıllardır Belediye Başkanlığı yapan değerli büyüğümüz Mehmet Kavuk abimizin tecrübelerinden yararlanacağız, görüş ve düşünceleri bizim için her zaman önemli olacak diyen Polat, 30 Martla birlikte yeni bir dönemi yaşayacağız büyük bir ilçe olarak yola devam edeceğiz.’’ dedi. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk da konuşmasında, ‘‘Şükürler olsun ki partimizle beraber iki dönem belediye başkanlığı nasip oldu. Mutlu günler yaşadık inşallah 30 Martta da bu mutluluğu yaşarız” ifadelerini kullandı.
Açılışa; AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Bayram Taşkın ve çok sayıda partili ile vatandaş katıldı.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
AK PARTİ YEŞİLYURT SEÇİM BÜROSU TÖRENLE AÇILDI