22 Haziran 2014 Pazar, 19:35
AK PARTİ’DE CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM ÇALIŞMALARI BAŞLADI
10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için AK Parti’nin sandık görevlilerine “Sandığına sahip çık” adı altında eğitim verilmeye başlandı. 
Dede Korkut Parkı’nda Battalgazi AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda sandık görevlilerine AK Parti Malatya milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Öznur Çalık, Cemal Akın ve Ömer Faruk Öz ile Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır tarafından eğitim verildi. Çalık, bundan önce yapılan seçimlerde emek veren tüm partili sandık görevlilerine teşekkür ederek, eğitimlerde daha önceki seçimlerde görünen aksaklıklar ve eksikliklerin konuşulduğğunu, bunların 10 Ağustos’ta tekrarlanmamasına dikkat edilmesi gerektiğini söyledi. 
AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder, "Sandığına Sahip Çık" adı altında sandık görevlilerine eğitim vermeye başladıklarını söyleyerek, “Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi sanık yönetim kurulu görevlilerine eğitim verdik. Seçimde hangi çalışmaların yapılacağı hususları anlatıldı. Milletvekillerimiz, büyükşehir belediye başkanımız da toplantıya katıldılar. Sandıklarda her hangi bir eksikliğimizin olup olmadığını gözden geçirdik. Seçime eksiksiz olarak girerek, Cumhurbaşkanlığı konusunda Malatya’da en iyi neticeyi almaya çalışacağız” dedi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
AK PARTİ’DE CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM ÇALIŞMALARI BAŞLADI