28 Ocak 2014 Salı, 09:33
AK PARTİ’DEN GAZETECİLER CEMİYETİNE ZİYARET
AK Parti Malatya İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkçi, Milletvekili Hüseyin Cemal Akın, Yeşilyurt İlçe Başkanı Bayram Taşkın, AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Hacı Uğur Polat ve beraberindekiler Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. 
AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Hacı Uğur Polat, ziyarette Yeşilyurt’a gerekli hizmetleri basının katkıları ile yapacaklarını anlatarak, "Gazeteciler, Malatya’nın hafızasıdır. Dolayısıyla biz hafızamızı verimli bir şekilde kullanmanın çabası içerisinde olacağız. Ben şunu çok önemsiyorum. Basın bizi yapılması gerekenler noktasında uyaracak. Basının tavsiyelerine kulak vereceğiz. Biz halkımızla istişare halinde hizmetlerimizi sürdüreceğiz." dedi.
AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ise, ''Halkla bütünleşmeyen, halkın arasına karışmayan, dertlerini dahi dinleme ihtiyacı hissetmeyen, bunları bölüşmeyen, bunların çözümü için hiçbir girişimde bulunmayan, seçimden seçime bu kente gelenleri halkımız çok iyi tanıyor. Açık konuşuyorum; AK Parti'nin ilkeleri arasında da 'ben' yok, 'biz' vardır. Ehliyet, liyakat ve bu işin hizmetkarları bizim esaslarımızdır. İnşallah 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Ak kadrolar halkımızın desteğiyle gücüne güç katacaktır.Yerel yönetim anlayışı AK Parti'nin işidir,mesleğidir, bu konuda partimizle kimse yarış edemez. Malatya’nın daha da güzelleştirilmesini istiyorsak, bu işin ustası AK Parti'dir.’’
Gezi olayları ile 17 Aralık operasyonunun hedefinde Ak Parti ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan olduğuna da değinen Bülent Tüfenkçi, "Türkiye yıllardır birçok darbe planından kapatma davasından alnının akıyla çıkmıştır. Bu olaydan da inşallah Türkiye alnının akıyla çıkacaktır" dedi.
AK Parti Yeşilyurt ilçe başkanı Bayram Taşkın ise“Seçim kampanya çalışmalarımız bundan sonra giderek artan bir ivme, coşku ve hızla devam edecek. Bütün seçimlerden daha önemli olduğunu düşündüğümüz bu seçimde biz kez daha AK Parti’yi en büyük oranda zirveye taşımak için gece-gündüz çalışma zamanıdır. Ben buna kalben inanıyorum ki her zaman doğrunun, samimiyetin, hak edenin, hizmetin yanında yer alan ve bunu gösteren Malatya halkı önümüzdeki seçimde de bunu en iyi şekilde gösterip, alnımız ak bir şekilde bizi yeniden halkın gönlündeki o güzel yere taşıyacaktır” diye konuştu.
AK Parti Malatya Milletvekili Hüseyin Cemal Akın ise konuşmasında, Türkiye’de demokrasiyi ve ekonomiyi geliştirdiklerini söyledi. Akın,“Türkiye’yi dünyada 10 büyük ekonomi arasına sokmaya çalışıyoruz, biz 2023 vizyonu diyoruz ve Türkiye daha da güçlensin diyoruz. 2001 yılında kişi başına düşen milli gelir 3 bin dolardı, 2011'de 10 bin dolar, 2013'de ise 10 bin 800 dolar. Bu dünya çapında bir başarıdır. Eğitime ayrılan bütçe 2001 yılında 6,5 milyar iken 2013 yılında 10 katına çıkarak 69 milyar TL’ye ulaşmıştır.” şeklinde konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
AK PARTİ’DEN GAZETECİLER CEMİYETİNE ZİYARET