17 Mart 2014 Pazartesi, 13:38
AK PARTİ’NİN DOĞANŞEHİR SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI MİTİNG HAVASINDA GEÇTİ
AK Parti’nin Doğanşehir ilçesinde açtığı seçim bürosu yoğun ilgi sonucunda miting havasında geçti.
AK Parti Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Küçük’ün seçim bürosunun açılışına AK Parti Malatya Milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Öznur Çalkı, Mustafa Şahin ve Cemal Akın, AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır ile kalabalık bir topluluk katıldı.
Yoğun bir katılımın olduğu ve mitinge dönen açılışta konuşan AK Parti Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Küçük, “Ben Doğanşehir sevdalısıyım. Doğanşehir’in alt yapısını ve üst yapısını tamamen çağdaş standartlar ölçüsünde değiştirip, ilçemizi modern hizmetler ile buluşturacağım. İlçemize doğalgazı getireceğiz, çiftçimiz için sebze hali, halkımız için mesire yerlerini bu dönem hayata geçireceğiz. Doğanşehir’de şehircilik yeni başlıyor ve hizmetler bu dönem halkımızın ayağına gelecek. Köylerimizin çamurlu yolu kalmayacak ve köy içlerini tamamen parke taşları ile düzenleyeceğiz” dedi.
Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır ise gösterilen ilgiye teşekkür ederek, “Doğanşehir başbakanını bağrına bastı. Başbakanımızda Doğanşehir için çok büyük hizmetler yapacağını söyledi. Bakın Malatya için projelerimiz ne ise Doğanşehir içinde köylerimiz ve beldelerimiz içinde aynıdır. Allah'ın izniyle Doğanşehir ve Malatya AK Parti'yle hizmete doyacak” dedi.
AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfekçi ise “Doğanşehir halkının fedakarlığı hiçbir zaman unutulamaz, sayın başbakanımızın önünü kesmek isteyenler var, dış güçler hükümetimizi yıpratarak bizi Suriye’ye benzetmek istemekteler. Bunlara asla müsaade etmeyeceğiz” dedi.
Açılışta sık sık “vur, vur inlesin Pensilvanya dinlesin” sloganları atıldı. Törende Erkenekli işadamı Şaban Demirci, törende AK Parti’ye geçti.
Açılışın ardından verilen yemek ikramına da büyük ligi gösterildi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
AK PARTİ’NİN DOĞANŞEHİR SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI MİTİNG HAVASINDA GEÇTİ