23 Şubat 2014 Pazar, 14:43
AK PARTİ’NİN SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, Başbakan ve AK Parti’ye yakışan hizmetleri Malatyalılarla buluşturduklarını ifade ederek, dedikodu değil, hizmet ürettiklerini söyledi.
Çakır, AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan ve partililerle birlikte Başharık Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.
Yerel seçim çalışmaları kapsamında düzenlenen mahalle toplantısına vatandaşlar büyük bir ilgi gösterdi. AK Parti heyetini büyük bir coşkuyla karşılayan vatandaşlar, ellerindeki bayrak ve sloganlarla sevgi gösterilerini ortaya koydu.  
“BİZ MİLLETİN DUASIYLA İŞBAŞINA GELDİK”
Mahalle toplantısında konuşan AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, ülkedeki istikrarı ve güveni bozmak isteyen şer odaklarına, milletin gerekli cevabı sandıkta vereceğini söyledi.
Milletin desteğiyle ve duasıyla işbaşına geldiklerini kaydeden Tüfenkçi, “Bizi bu yoldan döndürmek isteyen, bu yolda engellemek isteyen bir sürü şer odakları çok çeşitli oyunlarla AK Parti’yi zayıflatmak, Başbakan’ı zayıflatmak, dünyada Türkiye’yi zayıflatmak için ellerinden gelen her türlü gayreti gösteriyorlar. Ama şunu unutuyorlar; biz oyunlarla işbaşına gelmedik. Biz manşetlerle işbaşına gelmedik. Biz sermayeyle işbaşına gelmedik. Biz hayır dualarla, milletimizle işbaşına geldik. Biz “daima millet, daima hizmet” dedik. Biz hizmetlerimizle övünüyoruz. Biz eserlerimizle övünüyoruz. Biz yaptıklarımızla ve milletimizle övünüyoruz. Biz sadece millete ve hakka hesap veririz. Başka bir güç tanımayız. Biz sizlerden aldığımız destekle, sizlerden aldığımız güçle bu seçimleri yapacağız. Sizlerin sandıklara sahip çıkmanızla, bu oyunu bozacaksınız. Bu oyunu bozmak, sadece AK Parti’nin yerelde iktidara gelmesi demek değildir. Bu oyunu bozmak, Türkiye’nin dünyada lider olması demektir. Mazlumların, mahrumların, Suriye’deki yolda kalmışların umudu demektir” ifadelerini kullandı.  
“BİZ YAPTIKLARIMIZLA ÖVÜNÜYORUZ, SİZ NE İLE ÖVÜNÜYORSUNUZ?’’
“Biz yaptıklarımızla övünüyoruz” diyen Tüfenkçi, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bazıları, “Bu bir yerel seçim, bu Başbakan’ı, AK Parti’yi seçme seçimi değildir. Biz şehri yönetecekleri seçeceğiz” diyorlar. Evet, çok doğru. Bu bir yerel seçim ve biz bir takımı seçiyoruz. Biz bir ekibi, bir partiyi ve bir lideri seçiyoruz. Hangi parti liderinin hangi projesi var? Hangi parti belediye başkan adayının hangi projesi var? Geçmişte ne yaptılar, gelecekte ne yapacaklar? Bizler, Ahmet Çakır’ın Malatya’ya yaptıklarıyla övünüyoruz. Siz ne ile övünüyorsunuz? Biz Başbakanımızın Türkiye’ye yaptıklarıyla övünüyoruz. Dünyaya yaptıklarıyla övünüyoruz. Türkiye’yi taşımış olduğu noktayla övünüyoruz. Kardeşliğimizle övünüyoruz, çözüm süreciyle övünüyoruz. Siz ne ile övünüyorsunuz? Millete hizmetten biz rahatsız olmayız. Belediye Başkanlarımız sizlere efendi olmak için değil, hizmetkarınız olmak için geliyorlar. Gecelerini gündüzlerine katıp, sizlere hizmet etmek içini göreve geliyorlar.”  
“DEDİKODU DEĞİL, HİZMET ÜRETTİK”
Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, hiçbir zaman dedikodu üretmediklerini kaydederek, “Biz milletimize hizmet için gece-gündüz çalıştık” dedi.
Çakır, “Hiçbir zaman dedikodu etmedik. Gereksiz bir tartışma içerisine girmedik. Çamur atanlara cevap vermedik. Nasıl ki ilk gün göreve geldik ve tempolu bir çalışmaya başladıysak, seçim sürecinde olmamıza karşın ekiplerimiz sahada çalışmalarını sürdürüyor. Hiçbir zaman rehavete girmedik. Buna hakkımız yok. Bu kadar insan bize güveniyor ve destek veriyorsa, bunun vebalini omuzlarımızda bilmememiz gerekiyor” diye konuştu.
Hizmet için göreve talip olduklarını dile getiren Çakır, “Biz buraya hizmet etmek ve çalışmak için geliyoruz. İnsanlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak için göreve geliyoruz” ifadesini kullandı.
Çakır, Başharık Mahallesi’nde güzel hizmetler yaptıklarını belirterek, “Başharık Mahallesi’nde 30 caddemizin asfaltını yaptık. 135 bin metrekare asfalt serimi gerçekleştirdik. 18 bin 500 metrekare taş kaplaması yaptık. 11 bin metre kanalizasyon, 5 kilometrenin üzerinde de yağmur drenaj kanallarını yaptık” şeklinde konuştu.
Malatya’nın her noktasına hizmet götürdüklerine dikkat çeken Çakır, “Malatya’yı bir bütün olarak ele aldık. Şehrin girişinden çıkışına kadar hizmet götürdük, “çevre yolu altı, çevre yolu üstü” kavramını ortadan kaldırdık. Az hizmet alan yerlere, daha çok yatırım yaptık” dedi.  
“TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK PROJELERİMİZ VAR”
Çakır, Türkiye’ye örnek olan projeleri Malatya’da hayata geçireceklerini kaydederek, şunları söyledi: “Bu şehirde olmayan kültür alanlarını yaptık. Yaşam Merkezi ve Nikah Sarayımızın yapım çalışmaları sürüyor. Gençlik Merkezi ve Kent Müzesi’nde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Trambüs projemiz bu sene içerisinde hızlı bir şekilde devreye girecek. Onlarca caddemizi altyapı çalışmaları devam ediyor. Sadece altyapıda değil, sağlık, kültür, spor ve sosyal çalışmalarda da önemli adımlar attık. Engelliler Sarayı projemizi hayata geçirmeyi planlıyoruz. Engelliler Sarayı projesi, Türkiye’de örnek projelerden birisi olacak.”  
“MİLLETİMİZİN DESTEĞİYLE OYNANAN OYUNLARI BOZACAĞIZ”
Çakır, milletin desteğiyle oynanan oyunları bozacaklarını belirterek, “Başbakanımıza layık bir hizmet üretmek zorundayız. AK Parti’nin yapmış olduğu çalışmaları ve hizmetleri çok iyi biliyorsunuz. Birileri “AK Parti oy kaybeder mi?” beklentisi içerisindeler. Ama 30 Mart yerel seçimlerinde beklentileri yine kursaklarında kalacak. Bu hesapları bugüne kadar hep sandıkta bozduk. İnşallah yine sizin desteğinizle bu oyunları bozacağız” ifadelerini kullandı.  
“BATTALGAZİ’DE YAPACAĞIMIZ İŞLER, TÜRKİYE’YE ROL MODEL OLACAK”
Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Battalgazi de Türkiye’ye rol model olacak çalışmalar yapacaklarını söyledi.
Gürkan, Battalgazi ve Malatya’da mazine layık bir istikbal hazırlayacaklarını belirterek, “Battalgazi’yi “Anadolu’yu Anayurt yapan yer” diye tarif ediyoruz. Bu anlamda biz “Battalgazi Malatya, Battalgazi Türkiye” demek olduğunu ifade ediyoruz. Çünkü Anadolu’yu Anayurt yapan yer burası ise Battalgazi demek, Türkiye demektir. Bize düşen görev, buranın mazisine layık istikbal hazırlamaktır” dedi.
Battalgazi’de bugüne kadar önemli hizmetler yaptıklarına değinen Gürkan, “Ben inanıyorum ki, 10 yıllık Belediye Başkanlığımız sürecinde nasıl ki yaptığımız iş ve işlemler çoğu alanda Türkiye’ye rol model hizmetler olduysa, yeni Battalgazi’de de yapacağımız bütün işler Türkiye’ye rol model olacak” diye konuştu.  
“YOLUMUZU KESEMEYECEKLER”
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, Türkiye üzerinde oynanan oyunları, milletin bir kez daha sandıkta bozacağına inandıklarını söyledi.
Güder, “Biz biliyoruz ki, siz sadece Türk halkının değil, bütün mazlumların dualarındasınız. Biz yine biliyoruz ki, büyün zalimler sizin hak yolunda olduğunuzun farkındalar. Sizin yolunuzu kesmek istiyorlar. Ama güçleri yetmeyecek. Sizin yolunuzu kesemeyecekler. O güzel insana dualarımızla yardımcı olacağız” diye konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
AK PARTİ’NİN SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR