20 Kasım 2014 Perşembe, 11:05
AKA PLATFORMU’NUN KÜLTÜR ŞÖLENİ 29 KASIM’DA
Arapgir-Kemaliye-Ağın Platformu (AKA) 29 Kasım 2014 tarihinde Malatya’da Kültür Şöleni' düzenleneceği bildirildi. 
AKA Platformu Başkanı Yusuf Sümer Yalçın, yaptığı açıklamada, "Malatya Arapgir-Erzincan Kemaliye ve Elazığ Ağın Platformu, aynı kültüre sahip 3 ilçemizin çalışmaları devam etmektedir. Amaç platform olarak vakıf olma yolunda mesafe kat etmektir. 3 ilçemizin kaymakamları ve belediye başkanları ile görüşülmüştür. Görüşme esnasında platformun hedefleri hakkında bilgiler verilmiştir. 3 ilçemizin kaymakamları ve Belediye Başkanları tarafından destek sözü alınmıştır" dedi.
29 Kasım 2014'de AKA Platformu olarak Dayanışma ve Kültür Gecesi Şöleni tertip edeceklerini açıklayan Yalçın,"Gecenin hedefi birlik ve beraberlik kavramını en üst seviyeye taşımaktır. Dayanışma ve Kültür gecesinde tüm hemşerilerimizin keyifle vakit geçireceği dolu bir program hazırladık. Bu programa herkesi bekliyoruz" şeklinde konuştu.
Etkinlikte, şölenin sunuculuğunu tiyatrocu Abdullah Şekeroğlu'nun üsteleneceği, kanuni ses sanatçısı Turgay Çoşkun, Diyarbakır Devlet Korusu, Ozan Nurettin Gür, Eğin Fasıl Ekibi, Arapgir Halk oyunları ekibinin sahne alacağı ve Ressam Ömer Ali’nin resim sergisi olacağı açıklandı.
Dayanışma ve Kültür Gecesi Şöleni 29 Kasım 2014 de Malatya Kapalı Spor Salonu’nda saat 19.00'da başlayacağı ve vatandaşların ücretsiz izleyeceği bildirildi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
AKA PLATFORMU’NUN KÜLTÜR ŞÖLENİ 29 KASIM’DA