07 Ağustos 2014 Perşembe, 17:00
AKÇADAĞ'DA ERDOĞAN'A DESTEK
Malatya’nın Akçadağ İlçesi Belediye Başkanı Ali Kazgan ve AK Parti ilçe yönetimi, seçim çalışmaları için Cumhurbaşkanı adayı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a bağışta bulundu. 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Cumhurbaşkanlığı adaylığı sürecinde destekte bulunmak amacıyla AK Parti Akçadağ ilçe yönetimi, Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan ve bazı belediye Meclis Üyeleri ile Mahalle muhtarları bazı vatandaşlar Ziraat Bankası Akçadağ Şubesine giderek bağışta bulundu.
Burada bir açıklama yapan Belediye Başkanı Ali Kazgan, "Türkiye'de yıllarca insanımızın değiştirilip, dönüştürülmesine dönük olarak yaşam tarzlarına müdahale bulunuldu. Bizler bunun acısını en fazla yaşayanlardan olduk. Hiç bir şekilde hiç bir kimsenin yaşam tarzına müdahaleden yana değiliz. Bizim de yaşam tarzımıza kimsenin müdahale etmesini istemiyoruz. Bu çerçevede 10 yıl öncesine kadar yaşanılamaz bir ülkede yaşarken son 10 yılda nefes alma koridorları açıldı. Bu ülkenin insanları olarak değerli olduğumuzu anladık. Bunda en büyük pay Başbakanımızdır. Bugün de burada, Başbakanımızın yanında olduğumuzu göstermek için seçim kampanyasına bağışta bulunduk” dedi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
AKÇADAĞ'DA ERDOĞAN'A DESTEK