06 Şubat 2018 Salı, 19:53
Alaca Spor Kulübü'nden Malatyaspor’a Moral Ziyareti
Evkur Yeni Malatyaspor’un bugünkü çalışmasını ziyaret eden Alaca Spor Kulübü yönetimi ve sporcuları, sarı-kırmızılı ekibe Kasımpaşa maçı öncesi başarılar diledi. 
Geçen hafta deplasmanda Antalyaspor'a karşı alınan 3-1'lik yenilgiyle morallerin bozulduğu sarı-kırmızılı takıma genç sporculardan destek geldi. Alaca Spor Kulübü’nün yöneticisi ve eski milli tekvandocu Nevzat Alaca ile kulübün sporcuları, futbolculara tatlı ikram ederek moral verdi. Burada bir konuşma yapan eski milli tekvandocu Nevzat Alaca, takıma sonuna kadar güvendiklerini söyledi.

Alaca: “İnşallah Malatya çok daha başarılı yerlerde göreceğiz”
Evkur Yeni Malatyaspor’un ligde başarılı bir gidişat ortaya koyduğunu belirten Alaca, “Öncelikle Erol hocam nezdinden tüm takıma teşekkür ediyorum. Ben de eski bir milli tekvandocu olarak Yeni Malatyaspor’un başarısını gönülden tebrik ediyorum. Gördüğümüz kadarıyla takımda iyi bir hava var ve bu hava inşallah güzel neticeleri getirmeye devam edecektir. Biz Erol Bulut’un Malatya’ya vereceği çok fazla şeyin olduğunu düşünüyoruz. İnşallah Malatya çok daha başarılı yerlerde göreceğiz. Bu vesileyle bu haftaki maçta başarılar diliyorum” dedi.

Bulut: “Umarım bu hafta galip gelip yeniden bir çıkış içerisinde gireriz”
Teknik Direktör Erol Bulut ise ziyaretten dolayı teşekkür ederek, “Tam da lazım olan bir zamanda moral ziyaretinde bulundunuz. Bundan dolayı size teşekkürlerimi iletiyorum. Tabii biz ekip olarak bu ligde güzel şeyler yaptığımızı düşünüyoruz. Ancak bunu daha da ileri taşımamız lazım. Bu anlamda verilen desteğe teşekkür ediyoruz. Umarım bu hafta galip gelip yeniden bir çıkış içerisinde gireriz. Çünkü Antalya maçı geride kaldı ve Kasımpaşa da çok iyi bir takım. İnşallah güzel bir sonuçla bitiririz” şeklinde konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Alaca Spor Kulübü'nden Malatyaspor’a Moral Ziyareti