08 Temmuz 2015 Çarşamba, 13:10
ALEX YENİ MALATYASPOR'A GELİYOR

Transferde hareketli günler geçiren Yeni Malatyaspor, Brezilyalı forvet oyuncusu Alex Dos Santos ile görüştüğünü kamuoyuna açıkladı.

PTT 1. Lig için güçlü bir kadro kurmak isteyen Yeni Malatyaspor, hücum hattı için arayışlarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde kulüp başkanı Adil Gevrek, yabancı oyuncu noktasında iyi oyuncularla görüştüklerini ve ses getirecek transferler yapacaklarını belirtmişti.

Dos Santos ile görüşmelerini sürdüren Yeni Malatyaspor yönetimi, bu oyuncuyu transfer etmek için yoğun bir mesai harcıyor. Bu transferde bazı pürüzlerin olduğu ve 1-2 gün içerisinde netliğe kavuşması bekleniyor.

Futbola 2005 yılında Brezilya’nın köklü takımlarından Gremio’nun altyapısında başlayan Dos Santos, 3 sezon burada forma giydi.

Daha sonra 2008 yılında Sırbıstan ligi takımlarından Teleoptik’te profesyonel olan golcü oyuncu sırasıyla Romanya’da Vaslui, Brezilya’da Fluminense B, Internacional, Romanya’da Chiajna ve Cluj, Brezilya’nın Tombense ve América-RN, Romanya’nın Pandurii T.-Jiu ve Portekiz’in Moreirense takımlarında forma giydi.

1.82 boyunda ve sağ ayaklı olan Dos Santos, forvet bölgesinin dışında sağ ve sol açıkta zaman zaman görev alabiliyor./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
ALEX YENİ MALATYASPOR'A GELİYOR