09 Şubat 2014 Pazar, 17:50
ALİ EKİCİ, BATTALGAZİ BELEDİYESİNE BAĞIMSIZ ADAY OLDU
Battalgazi Gençlik Harekatı adı altında Hanımınçiftliği Beldesinin eski Belediye Başkanı Ali Ekici, Battalgazi İlçe Belediye Başkanlığına bağımsız aday gösterildi. 
Battalgazi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ali Ekici için Ramazan Keskin, Tabipler Odası Başkanı Ali Yalçın ve Emin Yücetaş’ın da destek verdiği organizasyon ile Kernek Meydanı’nda miting yapıldı.
Organizasyonda yer alan Emin Yücetaş, “Bizler tepkimizi özgür irademizle dile getiriyoruz. Herkesin ve her kesimin değer yargılarına saygıyı esas kabul ettik” derken, Malatya Tabipler Odası Başkanı Ali Yalçın ise “Sorunu iyi tespit etmezsek, etmezseniz teşhisi yanlış koyarız. Bunun içinde referanslarınız çok sağlam olmalıdır” ifadesini kaydetti.
Battalgazi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ali Ekici ise “Herkes kendi yerini bilirse, her şey daha güzel olur ve suda kanalda rahatca yürür gider. Bu görevi bize tevdi ettiler. Ben bu görevi bir emir kabul edip, kabul ettim ve saygı duyuyorum. Hizmeti biliyorum ve sizlere hizmet etmek içinde bu saatten sonra Battalgazi’nin geleceğini yapmaya hazırım” diye konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
ALİ EKİCİ, BATTALGAZİ BELEDİYESİNE BAĞIMSIZ ADAY OLDU