12 Haziran 2015 Cuma, 17:56
ALİ RAVCI YOĞUN MESAİ HARCIYOR
ALİ RAVCI YOĞUN MESAİ HARCIYOR

Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, teknik direktör arayışı konusunda yoğun mesai harcıyor.

İstanbul’da sportif direktör Ali Ravcı ile yoğun bir mesai harcayan kulüp başkanı Adil Gevrek, Yeni Malatyaspor’a en uygun ismi getirmek için büyük mesai harcıyor.

Listesinde birçok isim bulunan Yeni Malatyaspor’da Süper Lig’de Bursaspor ve Gençlerbirliği’nde görev alan İrfan Buz isminin ön plana çıktığı öğrenildi.

Yeni Malatyaspor'un listesinde İrfan Buz’un yanı sıra Şaban Yıldırım, Elvir Baliç, Bülent Korkmaz, Osman Özköylü, Yücel İldiz, Ziya Doğan, Ünal Karaman ve Zafer Biryol’da gündemde olan diğer isimler. Bu isimlerden Şaban Yıldırım ile dün bir görüşme gerçekleştirildi. Geçen sezon İnegölspor’u çalıştıran ve final oynatan Yıldırım, Sakaryaspor’da biri PTT 1.lig olmak üzere birde 2.Lig’de şampiyonluk sevinci yaşadı.

Bülent Korkmaz, Ziya Doğan, Elvir Baliç, Yücel İldiz ve Ünal Karaman’ın da başkan Gevrek’in yakın çevresine Yeni Malatyaspor’da çalışmak için mesaj gönderdikleri de gelen bilgiler arasında.

Geçen sezon PTT 1.Lig’de Şanlıurfaspor’u çalıştıran Osman Özköylü’nün ise maliyetinin yüksek olması yönetimi başka isimlere yönlendiriyor./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
ALİ RAVCI YOĞUN MESAİ HARCIYOR