16 Nisan 2016 Cumartesi, 11:07
Analiz ve doğum günü antrenmanı geciktirdi
Analiz ve doğum günü antrenmanı geciktirdi

 PTT 1. Lig'de Play-Off potasına adım adım yaklaşan Alima Yeni Malatyaspor'da garip bir antrenman olayı daha yaşandı.

  Takım, Cuma günü 16.00'da çıkması gereken antrenmana, saatler 19.00'ı gösterirken halen çıkmadı. Mali İşler Sorumlusu İlyas Karaca ise, Nurettin Soykan Tesisleri'nin kapısına gelerek, gazetecilere, "Bugün hocamızın doğum günüydü, onun kutlaması yapıldı. Birde Altınordu maçının analizi yapılacaktı. Elimize geç ulaştığından dolayı antrenman gecikti. Şuan arkadaşlar o analizi yapıyorlar. Ondan dolayı da biraz geciktiler" açıklamasını yaptı.

 

ANTRENMAN ÖNCEDEN BELİRLENEN SAATTE BAŞLAMADI

  Ligin 29. haftasında deplasmanda Kayseri Erciyesspor'u 2-0 yenen ve puanını 40 yapan sarı kırmızılılar, rakiplerinin puan kayıplarıyla birlikte Play-Off'a göz kırptı. Kayseri deplasmanı dönüşü bir günlük izin yapan teknik heyet ve futbolcular, Nurettin Soykan Tesisleri'nde Pazar günü sahasında İzmir ekibi Altınordu ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başlamak üzere toplandı.

Antrenmanı takip etmek isteyen gazetecilere, kulüp yetkilileri antrenmanın saat 16.00'da başlayacağını iletmesine karşın, o saatte antrenman sahasına kimse gelmedi. Daha sonra yeniden kulüp yetkililerine ulaşan gazeteciler, antrenmanın 16.30'da başlayacağını öğrendi. Saat 17.00'a kadar antrenman sahasında bekleyen gazeteciler, daha sonra Nurettin Soykan Tesisleri'nin önüne geçti.

 

KARACA AÇIKLAMA YAPTI

  Saatler 18.45'i gösterirken Mali İşler Sorumlusu İlyas Karaca ise, Nurettin Soykan Tesisleri'nin kapısına gelerek, gazetecilere açıklamada bulundu.

  Karaca, "Bugün hocamızın doğum günüydü, onun kutlaması yapıldı. Birde Altınordu maçının analizi yapılacaktı. Elimize geç ulaştığından dolayı antrenman gecikti. Şuan arkadaşlar o analizi yapıyorlar. Ondan dolayı da biraz geciktiler" dedi.

 

"ÖDEMELERDE SIKINTI YOK"

  İlyas Karaca, gazetecilerin 'ödemelerle ilgili herhangi bir sıkıntı var mı?' sorusuna, "Ödemelerde bir sıkıntı yok. Futbolcuların primlerini de ödedik. Primlerin bir kısmı ödendi. Futbolcuların içeride daha prim alacakları var. O da önümüzdeki hafta içerisinde parça parça ödenecek. Takım, Altınordu maçının analizini yapıyor. Çarşamba günü bir maç oynadık ve Perşembe günü takım izinliydi. O analizden sonra antrenmana çıkacaklar" cevabını verdi.

 

"PLAY-OFF'UN EN GÜÇLÜ ADAYIYIZ"

  Karaca, Play-Off'un en güçlü adayı olduklarını ifade ederek, "Play-Off sürpriz olmadı. Aslında biz sezon başında bu takıma inanıyorduk. Kimileri 'küme düşer' derken, biz her zaman takımımıza inandık. Devre arasında yapılan transferlerle de Play-Off sürecine girmiş olduk. Tabi ki bunun bir ekonomik boyutu var. Artık futbolcuları daha çok primlerle motive etmeniz lazım. Ben inanıyorum ki Play-Off'un en güçlü adayıyız. Tabi ki bunun bir bedeli olacak. Bu bedelle de yönetim üzerine düşenin en iyisini yapmaya çalışacak. İnanıyorum bunu yapacak" diye konuştu./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Analiz ve doğum günü antrenmanı geciktirdi